SONY IMA NOVE NAČINE ZA SNIMANJE FILMOVA: Kad se crtež spoji sa pravim glumcima | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SONY IMA NOVE NAČINE ZA SNIMANJE FILMOVA: Kad se crtež spoji sa pravim glumcima

Još uvek se ne zna kada će film stići pred publiku, a snimanje bi trebalo da počne u junu u Poljskoj - glumačka ekipa uključuje i velika imena, poput Džona Malkoviča i Džejsona Ajzaka, što znači da se radi o krupnom projektu.

 A Winter’s Journey film Izvor: Smart Life/ Sony Pictures Classics

Sony Pictures Classics je kupio prava za snimanje filma pod naslovom A Winter’s Journey, ali se proces neće odvijati na uobičajeni način.

Radi se o tome da će film delom biti snimljen uz pomoć PlayStation alatke za pravljenje video igara, a u pitanje je Dreams koji, kako se još ranije pisalo, PS4 pretvara u zanimljiv paket za razvijanje novih igrica.

Možda će vas zanimati

Novi Sony film će prave, žive glumce spojiti s kompjuterski generisanim slikama i crtežima koji su slikani ručno.

U pitanju je adaptacija Šubertovih kompozicija za glas i klavir, pod naslovom Winterreise.

Winterreise
Izvor: Smart Life/ @viool7

Gledalac prati priču o pesniku koji je nesrećan zbog neuzvraćene ljubavi, pa kreće u opasnu avanturu kroz snežne planine Bavarske. Godina je 1812, vreme kad su se pesnici često nesrećno zaljubljivali, a metoda pravljenja filma je moderna, što bi trebalo da privuče pažnju publike.

Alatku Dreams je originalno napravio studio Media Molecule, koji je odgovoran i za PS4 seriju video igara LittleBigPlanet. Od početka je reklamirana kao novi način za pravljenje filmova i igrica, te umetnosti uopšte. Mnogi je od tada koriste za pravljenje sopstvenih igara, realističnih prizora iz prirode, ali će Winter’s Journey biti prvi put da je upotrebljena za snimanje filma.

Dreams PS4 alatka
Izvor: Smart Life/ @Owen Shannon

Još uvek se ne zna kada će film stići pred publiku, a snimanje bi trebalo da počne u junu u Poljskoj. Glumačka ekipa uključuje i velika imena, poput Džona Malkoviča i Džejsona Ajzaka, što znači da se radi o krupnom projektu.

Što se alatke Dreams tiče, trenutno je na rasprodaji u PlayStation prodavnici i košta tek 10 dolara, a uključuje i spisak najlepših igara koje su napravljene uz pomoć nje.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA