KAKO DA POŠALJETE SAVRŠENE PORUKE: Nova opcija vam pomaže da proverite poruke pre slanja | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DA POŠALJETE SAVRŠENE PORUKE: Nova opcija vam pomaže da proverite poruke pre slanja

Često kada šaljemo glasovne poruke, one ne ispadnu uvek kako treba, ili nas neko prekine, ili pravimo prevelike pauze, a to shvatimo tek kad su otišle. WhatsApp razvojni tim je rekao dosta lošim glasovnim porukama!

 WhatsApp preslušavanje audio zapisa i voice poruke pre slanja Izvor: SmartLife / Marko Čavić

Šalu na stranu, desi se ponekad kada snimamo poruke da nam pobegne misao ili nam nešto odvuče pažnju i onda momenat neprijatne tišine ostane zauvek zabeležen. Nova opcija koju je WhatsApp zvanično najavio 14. decembra vam omogućava da preslušate svoje glasovne poruke pre slanja.

Možda će vas zanimati

Uobičajena praksa do sad je bila da pritisnete i držite dugme za snimanje, ali bi se ponekad desilo da slučajno pošaljete poruku za koju mislite da bi mogla da zvuči bolje. Umesto da je obrišete nakon slanja, nova opcija vam omogućava da poruku preslušate pre slanja, i da onda odlučite da li ste bili dovoljno jasni, razgovetni i sve ono što ste želeli da postignete.

Kada malo razmislite, nakon desktop aplikacije, ovo je veoma zgodna opcija, posebno za korisnike koji često koriste glasovne poruke u svakodnevnoj komunikaciji. Iako još uvek nije stigla do telefona, očekujte da će prvi update WhatsApp aplikacije najverovatnije to da promeni. Ruku na srce, ova opcija je najavljena još u maju mesecu u okviru WhatsApp novina koje se planiraju, ali je sada konačno došla na red za implementaciju. 

Naravno, WhatsApp nije jedina aplikacija koja vam dozvoljava slanje glasovnih poruka, ali sa novom opcijom ovo može biti dobar razlog da se prebacite na WhatsApp kao vašu novu primarnu aplikaciju za dopisivanje. Naravno, ukoliko vam ne smeta činjenica da je WhatsApp deo Meta ekosistema...

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA