SVI ODJEDNOM PROTRESAJU TELEFONE? Ne brinite, razlog je jednostavan - Instagram | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVI ODJEDNOM PROTRESAJU TELEFONE? Ne brinite, razlog je jednostavan - Instagram

Nova opcija na Instagram mreži zabavila korisnike.

 Nokia G50 3 Izvor: SmartLife / Nokia

Do sada su uglavnom korisnici Motorola telefona protresali svoje smartfone da se prebace iz jednog režima kamere u drugi, ali to će sad raditi gotovo svi vlasnici telefona.

Stvar je jednostavna - Instagram je uveo prijavu problema protresanjem telefona i ova opcija već izaziva veliki broj komentara na različitim mestima.

Možda će vas zanimati

U nekoj od narednih verzija Instagram aplikacije, nama u beta verziji 215.0.0.0.123 ova mogućnost još uvek nije bila ponuđena, protresanje telefona omogućiće aktivaciju prijavljivanja problema.

Instagram će vas u novom prozoru pitati “Šta nije u redu?“ i dobićete opcije za izbor - prijavu baga, neprikladnog sadržaja i druge, koje ćete lako izabrati sa liste.

Prema najavi Adama Moserija, čiji tvit vidite u nastavku, a koji je direktor Instagram platforme, zaposleni u mreži će pregledati svaku prijavu i odlučiti šta dalje u vezi s njom. Takođe, ova opcija bi trebalo da olakša prijavu neprikladnog sadržaja, od čega neki korisnici odustaju zbog dužine procedure (koja, istina traje četiri, pet klikova, ali dobro).

Uz protresanje aplikacije Instagram konačno uvodi i brisanje pojedinačnih slika ili videa iz karusel objava. Sad će biti moguće odabrati tačno određeni slajd sa sadržajem i izbrisati ga, što je jedna od opcija na koju već dugo čekamo.

Kako vi gledate na nove Instagram opcije? Zadovoljni?

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA