YOUTUBE UKIDA NAJOMRAŽENIJI VIDEO: Godinu više nikad nećemo završavati premotavanjem… | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

YOUTUBE UKIDA NAJOMRAŽENIJI VIDEO: Godinu više nikad nećemo završavati premotavanjem…

Nakon neslavnih titula najgorih videa na YouTube mreže i izostanka poslednjeg tokom korone - YouTube ukida Rewind zauvek.

  Izvor: YouTube/MONDO portal.

Tokom 2020. godine, kad je korona potpuno promenila svet, svi smo bili složni sa Google odlukom da YouTube i nema šta da premotava i na taj način Rewind videom obeleži kraj kao i svake godine, pa je on ukinut.

Prema statistici, sa preko 19 MILIONA palčeva okrenutih nadole, YouTube Rewind 2018 postao je zvanično najomraženiji video ikad na najvećoj video mreži na svetu.

Možda će vas zanimati

YouTube je pokušao da ispravi stvar 2019. godine, ali ni taj video nije “pio lajkove“ korisnika, pa ih je sakupio manje od tri i po miliona, dok su palčevi okrenuti nadole samo pljuštali - ima ih već preko devet i po miliona.

Zbog ovoga, ali i zbog još jedne godine okovane koronom YouTube je odlučio da zauvek ukine svoj godišnji YouTube Rewind.

Međutim, kako primećuju neki američki mediji - YouTube najverovatnije Rewind ukida zbog nemogućnosti da isprati sve što se na mreži dešava, posebno one dobre stvari, jer je jednostavno mreža toliko narasla da je to postalo nemoguće.

Rewind će biti zamenjen trendovima tokom godine, koji će biti predstavljeni statistički, tako da će gledaoci moći sami da vide šta im je najviše privlačilo pažnju tokom godine. Takođe, istaknutim kreatorima YouTube će se odužiti reklamama na društvenim mrežama kroz Google oglase (naravno).

YouTube Rewind je debitovao 2010. godine od kada je YouTube kompanija u video od nekoliko minuta pokušavala na kraju godine da sažme sve ono što ju je obeležilo - kreatore, preglede, zanimljiv sadržaj i ono što je bilo najduže u tzv. trendingu lokalno i globalno.

Ostaje nam samo jedno pitanje na koje verovatno nikad nećemo dobiti odgovor - Zašto je Vil Smit pristao da kaže preglupo "oh, that's hot" na početku jednog od Rewind videa?!

Šta vi mislite o svemu ovome? :)

YouTube Rewind 2019: For the Record VIDEO
Izvor: Youtube
YouTube Rewind 2018: Everyone Controls Rewind VIDEO
Izvor: Youtube
YouTube Rewind: The Shape of 2017 | #YouTubeRewind
Izvor: YouTube Spotlight.

YouTube Rewind: The Ultimate 2016 Challenge
Izvor: YouTube.

YouTube Rewind 2015.
Izvor: YouTube Spotlight.

YouTube REWIND 2014
Izvor: YouTube Spotlight

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA