Dvostruka ličnost

EPIC BESPLATNE IGRE 8/15: Vampyr - tanka nit između doktora i krvožednog predatora

Na početku 19. veka neko vas je pretvorio vampira. Preko dana ste doktor Džonatan Rid koji se bori za živote bolesnih, a noću ste prokleti da se hranite krvlju onih koje spašavate preko dana.

Vampyr
Izvor: SmartLife / Steam

Ova odlična igra predstavljena 2018. godine jedna je od boljih akcionih RPG naslova koji priču o vampirima predstavlja na jedan posve drugi način. Umesto da idete i besomučno tamanite ljude, pred vama je velika moralna dilema: kao doktor vi ste se zavetovali da ćete se boriti za ljudske živote, a kao vampir, nemate mnogo izbora osim da ih okončavate.

Da li ćete prihvatiti čudovište u sebi jedan je od izbora koji imate. U igri ćete se boriti sa lovcima na vampire, neživim čudima i drugim natprirodnim bićima. Svojim novim moćima naučićete da manipulišete životima ljudi oko vas, igrajući se sa svojim žrtvama, dok u vama besni borba između dobra i zla, a vaše odluke utiču na sudbinu Londona, grada u kojem obitavate.

Potrebna konfiguracija za ovo jako dobro ocenjenu igru je Core i3 CPU, 8 GB RAM-a i NVIDIA GeForce GTX 1050 sa 2 GB video memorije, dok je preporučena mašina Core i7, 16 GB RAM-a i NVIDIA GeForce GTX 1060 sa 4 GB VRAM uz 20 GB slobodnog prostora na disku. 

Samo za najbrže

Ova igra košta lepih 40 evra, i ne zaboravite da je dostupna samo u naredna 24 sata – do 24. decembra u 17h.

Ovo ste propustili

Podsetićemo i da je prvog dana Epic poklanjao Shenmue III, drugog Neon Abyss, trećeg - post-apokaliptičnu pucačinu iz trećeg lica pod nazivom Remnant: From the Ashes, četvrtog detektivsku misteriju The Vanishing of Ethan Carter, petog beskonačni haos Loop Hero univerzuma, šestog Second Extinction u kojoj pokušavate da počistite Zemlju od dinosaurusa i sedmog Mutant Year Zero: Road to Eden, poteznu, post-apokaliptičnu šunjalicu.

Kako izgleda igra Vampyr
Izvor: YouTube / IGN

Ne zaboravite na kupon

Budite uz nas, a mi ćemo pratiti nove igre čim se pojave i podsećati vas na odlične akcije koje su u toku u prednovogodišnjem periodu. Ne zaboravite da je na početku rasprodaje svakome na Epic nalog dodat kupon u vrednosti od 10 dolara koji se automatski primenjuje na vašu sledeću kupovinu od 14,99 dolara ili većoj, i koji važi do 6. januara 2022. godine, pa imajte na umu da će, ako neka lepa igra koju čekate bude na popustu, imati dodatni popust od 10 dolara.

Tagovi