SMARTLIFE RETROSPEKTIVA: Od epskih trijumfa do Game Over katastrofe – 3 najgore i 3 najbolje igre 2023. godine | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SMARTLIFE RETROSPEKTIVA: Od epskih trijumfa do Game Over katastrofe – 3 najgore i 3 najbolje igre 2023. godine

U retrospektivi godine koja je u gejming svetu ostavila dubok trag, kako na pozitivnom, tako i na negativnom planu, su hit igre, ali i one koje su izazvale podeljene reakcije

 gejmer _ gejming _ Foto  Pixabay.jpg Izvor: Pixabay

Ulaskom u 2023. godinu, svet gejminga je dočekao epohalne promene i uzbuđenja. Prošla godina donela je inovacije, iznenađujuća otkrića i igre koje su redefinisale standarde zabave.

I dok su nas neki naslovi oduševljavali svojom brilijantnošću, drugi su suočeni sa strepnjom zbog visokih očekivanja. Oni treći izazivali su brojne kontroverze svojom neuspešnom izvedbom.

U našem pregledu gejming pejzaža 2023. godine, donosimo vam retrospektivu godine koja je ostavila dubok trag, kako na pozitivnom, tako i na negativnom planu u svetu gejminga. Tu su hit igre, ali i one koje su izazvale podeljene reakcije, a osvrnuli smo se i na njihove priče, likove i mehaniku.

3 X EPIC FAIL

– The Lord of the Rings: Gollum

Za igru The Lord of the Rings: Gollum malo je reći da ne ispunjava očekivanja, pružajući osrednje iskustvo koje ne uspeva da uhvati čaroliju voljenog univerzuma DŽ.R.R. Tolkina.

Grafički prikaz je razočaravajuć, sa zastarelim vizualima koji ne doprinose prepoznatljivosti ikoničnim likovima i pejzažima Srednje zemlje.

The Lord of the Rings: Gollum
Izvor: YouTube / Xbox

Osim toga, mehanika igre deluje nespretno i neusklađeno, ostavljajući igrače frustriranim i udaljenim od epskog pripovedanja koje je učinilo izvorno delo vremenskim klasikom.

– The Day Before

Nažalost, The Day Beforenije uspeo da ispuni veoma visoka očekivanja, pružajući ispodprosečno iskustvo koje ne uspeva da zadovolji strastvene igrače.

Grafički u trenucima može da iznenadi, ali količina bagova i praznine koja ispunjava mape ostavlja sve igrače koji su imali tu nesreću da je isprobaju izrazito nezadovoljnim.

The Day Before – Gameplay
Izvor: YouTube / GameSpot

Mora se naglasiti i da se mehanika igre čini nespretnom i nedovoljno razrađenom. Sveukupno, ova igra ne uspeva da uhvati duh i uzbuđenje koje se očekuje od naslova ovog žanra.

– The Walking Dead: Destinies

I pored toga što dolazi iz poznatog "The Walking Dead" sveta, ova igra nije uspela da pruži očekivano uzbudljivo iskustvo, naročito u pogledu igranja.

Gameplay nije dovoljno angažujući, s monotonim mehaničkim elementima koji ne uspevaju da zadrže interesovanje igrača.

The Walking Dead: Destinies
Izvor: YouTube / IGN

Izuzetno visoka očekivanja u vezi sa ovom franšizom nisu ispunjena, pa se igra čini kao promašaj koji nije uspeo da prenese svu dramu i napetost karakteristične za "The Walking Dead".

KOJE SU TRI NAJBOLJE IGRE U 2023. GODINI, PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA