Novi fudbal i rival FIFA 23 i eFootball 2023 igara se pogodite šta - ODLAŽE! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi fudbal i rival FIFA 23 i eFootball 2023 igara se pogodite šta - ODLAŽE!

Autor Marko Čavić

Igra je oko 80% spremna, ali ne može da bude valjano završena za ovogodišnje lansiranje…

 UFL fudbal prve slike i video Ronaldo ambasador.jpg Izvor: SmartLife / UFL

Britanski studio Strikerz Inc. je odložio objavljivanje svog predstojećeg FIFA i eFootball konkurenta nazvanog UFL i to baš pred dolazak FIFA 23 i eFootball 2023 igara.

Prethodno planirana da stigne ove godine za PS5, PS4, Xbox Series X/S i Xbox One, igra će sada biti objavljena tek tamo 2023. godine.

Izvršni direktor studija Strikerz Inc, Eugen Našilov, je objavio ovu lošu vest u video snimku o napretku rada na igri, a koji se može pogledati na kraju naše vesti.

"Oduvek smo sebi postavljali veoma visoke ciljeve - kako izvan studija, tako i tokom rada u studiju. Zbog toga i nije neka novost reći da je ovo igra izuzetno tehnološki složena - ona koja treba da simulira čitav niz fudbalskih tehnika i mehanike izvođenja sa dinamičnim, realističnim animacijama, igračima svetske klase i još mnogo toga", rekao je Našilov.

"Mnogi od vas su ranije već i rekli da će igra biti odgođena i - bili su u pravu. UFL se pomera za 2023. godinu, a tokom decembra ćemo u novoj epizodi objaviti kad će tačno igra biti dostupna. Igra je u ovom trenutku otprilike 80% gotova i potrebno nam je više vremena da završimo razvoj onako kako to svi zaslužujemo".

Našilov je rekao i da će biti dosta novog sadržaja u vezi sa igrom, koji će biti objavljivan kroz video epizode poput ove, a pre samog lansiranja igre igrači će moći da isprobaju igru, o čemu će biti više reči drugom prilikom.

UFL će biti besplatna igra usredsređena na ideologiju fer pleja, koja gleda na igrače koji se poklapaju sa sličnim veštim protivnicima, prema Strikerz Inc. razvojnom studiju i doneće sasvim nov nivo simulacije u najvažniju sporednu stvar na svetu…

Šta vi mislite o UFL igri do sada?

UFL fudbal se odlaže za 2023. godinu VIDEO
Izvor: UFL

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA