SEĆATE LI SE BIVŠE PES FUDBALSKE IGRE? eFootball 2022 konačno dobio zvaničnu 1.0.0 zakrpu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEĆATE LI SE BIVŠE PES FUDBALSKE IGRE? eFootball 2022 konačno dobio zvaničnu 1.0.0 zakrpu

Čekali smo više od pet meseci na ovo ažuriranje, sad da vidimo šta sve ono donosi…

 Mesi eFootball promene Izvor: SMARTLife / Konami

Nako sjajne vesti da nam stiže striming najoljeg FIA fudbaa bespltno i u Srbiju i region stže i dugoočekivana eFootball 2022 verzija 1.0.0 u besplatnom izdanju (biće i PREMIUM eFootball Pack) za sve igrače (uskoro će biti aktuelno i mobilno ažuriranje).

Ovaj zvaničan update se smatra prvim redovnim izdanjem nekadašnje PES igre, nakon što je u septembru bila dostupna "probna" verzija igre.

Možda će vas zanimati

Iako je Konami planirao da igračima širom sveta predstavi novu igru u najboljem izdanju - desilo se sasvim suprotno i eFootball 2022 je i dalje jedna od najgore ocenjenih igara ikad uopšte, ne samo među sportskim igrama.

U pokušaju da preokrene stvari, Konami je odložio planirano izdanje verzije 1.0.0 sve dok programeri nisu bili sigurni da je ovo ažuriranje na nivou koji bi fanovi smatrali dostojim zaostavštine koju igra nosi.

Pet meseci nakon što je prvobitno planirano, verzija 1.0.0 je najzad stigla, pa uključuje niz novih dodataka na terenu i van njega.

Glavni dodatak jeste režim Dream Team, koji je ranije bio poznat kao Creative Team.

Ovo je eFootball izdanje MyClub sekcije PES igre ili Ultimate Team u FIFA igrama i omogućava igračima da sastave sopstveni tim od igrača različitih klubova, a onda da ih koriste za mečeve protiv drugih igrača na internetu i istoj ili drugim platformama. Prva sezona Dream Team režima počinje 21. aprila i nazvana je Novi pristup igri, formiranju tima i licencama.

Što se tiče same igre tj. gejmpleja tiče, Konami kaže da je ponašanje igrača poboljšano, dok nova tehnika, kako ga oni nazivaju zapanjujućeg udarca, omogućava igračima da izvedu efikasnije dodavanje i šuteve.

Verzija 1.0.0 igre takođe uključuje nove licence iz Japana i Severne Amerike. Lige J1 i J2 su sad licencirane, a igra je dobila i MLSPA licencu. To znači da Američka liga igre i dalje ima generička imena timova, ali će njihovi spiskovi biti sastavljeni od pravih MLS igrača.

Javite utiske nakon što isprobate igru!

Podsetimo se zašto smo kritikovali eFootball 2022 :)

Anketa

Koga je eFootbal 2022 više nagrdio?

  • Ništa mi još nismo videli :D

    56.85% (527)

  • Mesija

    23.19% (215)

  • Ronalda

    19.96% (185)

Koga je eFootbal 2022 više nagrdio?

Rezultati

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mrčela

A, seća li se neko Winning Eleven sa Sony 1? Kakvo vreme je to bilo, ja bežao iz škole. Krenem u srednju školu i prvih pola godine nisqm ni znao gde se škola nalazi (na Dorćolu), a kao idem. Svako jutro uredno udjem u bus, okrenem krug do trga i istim nazad, pa u igraonicu. A, keva me pratila, ali vidi ulazim u autobus. Jesam bio nesreća na kvadrat. Otkriše me, direktor zvao kevu na telefon... Bio sam otečen jedno mesec dana.