AMD Radeon VII: 7 nm performanse i 3 igre na poklon | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AMD Radeon VII: 7 nm performanse i 3 igre na poklon

Prvi 7-nanometarski GPU na svetu namenjen je igračima, entuzijastima i kreatorima digitalnog sadržaja.

  Izvor: Promo / AMD / Radeon

Kompanija AMD je prvog dana CES sajma u Las Vegasu (9. januar) predstavila AMD Radeon VII, prvi GPU na svetu proizveden u najnovijoj 7 nm tehnologiji, namenjen igračima.

Novi grafički akcelerator je dizajniran da isporuči bolje performanse i uživanje u igrama, kako u zahtevnim AAA naslovima, tako i u najpopularnijim eSport i VR igrama, ali i u složenim scenama za 3D renderovanje i video montažu.

Kreiran na unapređenoj AMD Vega grafičkoj arhitekturi druge generacije, AMD Radeon VII podržava duplo više brze HBM 2 memorije, sa duplo većim memorijskim protokom i do 29 procenata većim igračkim performansama u proseku, naspram Vega64 GPU-a. Takođe, Radeon VII omogućava do 36 odsto bolje performanse u proseku, u najzahtevnijim softverskim paketima za 3D rendering i video montažu, naspram vega64 GPU-a. 1, 2, 3, 4.

Pročitajte i ovo: Pogledajte novu nVidia GeForce RTX 2060 kartu

AMD Radeon VII igračima omogućava maksimalan nivo vizuelne autentičnosti za najviši broj frejmova u sekundi. Takođe, podržava fluidan HDR5 gaming pri 1080p, kao i ultra širokim 1440p i 2160p rezolucijama.

Tri AAA igre na poklon kupovinomRadeon VII

Uz “Raise the Game Fully Loaded“ paket, AMD poklanja kupcima Radeon VII grafičke kartice ili PC-a sa njom, dugo iščekivane PC verzije Resident Evil 2, Devil May Cry 5 i Tom Clancy’s The Division 2. Više informacija o ovom program možete naći na zvaničnom linku.

Cena i dostupnost

AMD Radeon VII grafička karta će biti dostupna za kupovinu početkom februara po preporučenoj maloprodajnoj ceni 699 dolara, kad je SAD region u pitanju. Cene u drugim regionima će varirati usled visine poreza i valutnog kursa, a za Srbiju još uvek nije najavljena.

Pratite CES 2019 zajedno sa nama na MobIT stranama s vestima iz LAS VEGASA i na društvenim mrežama prateći oznaku #MobITCES19.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

AMD Radeon VII 7nm Gaming GPU
Izvor: AMD

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA