Igra o Partizanima u II svetskom ratu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igra o Partizanima u II svetskom ratu

Ideja igre je da ispriča priče običnog naroda koji se herojski borio protiv disciplinovane nemačke vojske u drugom svetskom ratu…

  Izvor: Promo/Partizani

Ljubitelji strategija verovatno se sećaju veoma solidnog serijala RTS igara iz prošlog veka, pod imenom Blitzkrieg. Blitzkrieg 3 je izašao prošle godine, no njega bolje da zaboravimo, jer je bio pravo razočaranje, ali izgleda i zato što je dobar deo starog tima iz prošle decenije napustio studio.

E pa, od ljudi koji su nam doneli ovaj sjajni serijal i u međuvremenu napustili stari studio, sad nam stiže nova taktička strategija pod imenom Partizani! Doduše, ne ovi domaći partizani, već oni ruski.

U pitanju je taktička strategija veoma slična serijalu Komandosi. U igri vodite grupu ruskih partizana za vreme drugog svetskog rata, objašnjava Play! Zine, i misije u igri su zasnovane na stvarnim pričama i događajima iz gerilskog ratovanja za vreme 2SR u Rusiji.

Osim taktičkog, igra poseduje i elemente preživljavanja, u kojima veliki uticaj imaju loši vremenski uslovi i konstantna nestašica hrane. Gejmplej igre nije toliko baziran na samoj borbi, koliko na šunjanju, špijunaži i sabotaži, ali će i borba ponekada biti neizbežna. Borbe su sa taktičkim malim diverzantskim grupama, baš u duhu partizanskih akcija.

U pauzama između misija moraćete da brinete o svojim borcima, i o njihovim potrebama kao što su hrana, toplota, rane, bolesti i slične stvari, koje su i u realnosti mučile ljude tog doba.

Ideja igre je da ispriča priče običnog naroda koji se herojski borio protiv disciplinovane nemačke vojske u drugom svetskom ratu, i nama se jako sviđa, pa se nadamo da će to podržati i dobrim gejmplejom. Više detalja o igri pročitajte na zvaničnoj stranici igre.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi