Rusija stigla u Battlefield 1, nove mape i edicije | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rusija stigla u Battlefield 1, nove mape i edicije

Battlefield 1 dobija novu Revolution ediciju, premijum propusnicu, takmičarski mod, kao i prvog ženskog vojnika - RUSKINJU - zajedno sa dolaskom armije Rusije!

  Izvor: Promo/Electronic Arts

Kompanija Electronic Arts nam na Gamescom sajmu nije predstavila novu igru u Battlefield serijalu, već je najavila gomilu sadržaja za uspešan šuter Battlefield 1.

Battlefield 1 Revolution je najnovija edicija u nizu, koja pored same igre, donosi i premijum propusnicu, sa svim postojećim i novim ekspanzijama (They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides, Apocalypse), ali i novim modovima, mapama, armijama, oružjem, vozilima i još puno dodataka, koji će dati prioritet nad ostalim igračima.

Revolution edicija se prodaje za 60 dolara i već je dostupna za kupovinu.

Pratite sve Gamescom najave (igre, hardver) ovde!

Battlefield 1 Revolution Official Trailer
Izvor: Battlefield.

U Battlefield 1 ove jeseni stiže i dugo najavljivani takmičarski mod, nazvan Incursions, koji donosi bitke u formatu „5 na 5“. DICE je od početka želeo da u takmičarskim bitkama učestvuje što manje igrača, kako bi gejmplej bio brži i napetiji, a isto tako i zanimljiviji za gledanje. Jedan od bitnijih elemenata biće i vozila, koja mogu lako preokrenuti ishod bitke. Igrači će pre početka meča birati klasu, kao i pakete oružja, saznaje Play! Zine.

Alfa testiranje Incursions moda je najavljeno za septembar, prijave su otvorene.

Battlefield 1 Incursions Official Introduction Trailer
Izvor: Battlefield.

Od 22. avgusa je premijum korisnicima dostupna i prva od pet najavljenih mapa iz ekspanzije In the Name of the Tsar, koja izlazi sledećeg meseca. Reč je o Lupkow Pass mapi, koja u Battlefield 1 prvi put donosi vojsku Rusije i prati njen sukob sa austrijskom armijom. Tu je i 11 novih oružja, kao i prvi igrivi ženski vojnik, u novoj klasi - Russian Scout.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA