GTA 6: Počeo rad na igri! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GTA 6: Počeo rad na igri!

Brzopleti glumac otkrio da je rad na GTA 6 igri već u toku!

  Izvor: Promo/Rockstar

Izgleda da se na šestom nastavku legendarnog Grand Theft Auto serijala uveliko radi, ako je verovati glumcu i kaskaderu Timu Nefu, koji je greškom u svom rezimeu dodao rad na snimanju pokreta (motion capture) za Grand Theft Auto 6. Naravno podatak moramo uzeti sa određenom dozom skepticizma, pošto se možda radi o grešci u kucanju.

Rezime, takođe, navodi da glumac, sa stažom od oko sedam godina, radi i na igrama Red Dead Redemption 2 i Reborn. Tim Nef se do sada pojavljivao u raznim filmovima, serijama i muzičkim spotovima.

Postoji velika verovatnoća da je ovo curenje informacija tačno, ali dok ne dobijemo zvaničnu potvrdu od strane studija i izdavača ništa nije 100 odsto sigurno.

GTA 6 će biti smešten u Tokio?

U svakom slučaju, razočaravajuća činjenica je da Grand Theft Auto 6 definitivno možemo očekivati tek 2019. godine, zato što većina studija pod pokroviteljstvom Rockstar-a radi na nastavku Red Dead Redemption, a u nedavnom intervjuu  je jedan od zaposlenih u kompaniji Take-Two je izjavio da su aktivnosti Rockstar-a potpuno promenjene, nakon ogromnog komercijalnog uspeha GTA Online.

Možda Rockstar želi da načini isti potez kao sa Grand Theft Auto 5, da nastavak pusti na tržište sa dolaskom nove generacije konzola, pita se Play! Zine. Šta vi mislite?

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA