SKOČI PILE, SKOČI! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKOČI PILE, SKOČI!

Chicken Scream je nova igra za Android i iOS, koja koristi glasovne komande za upravljanje.

 Izvor: PROMO/Chicken Scream

Chicken Scream je jedna od onih beskrajnih "trčećih" igara koja vam daje za zadatak da izvršite neke od osnovnih platformskih akcija, da preskačete provalije i izbegavate opasne šiljke. I kao more sličnih igara za Android i iOS, Chicken Scream vam daje vrlo malo kontrole nad likom, ograničavajući vam kretanje na hodanje i skakanje. Ono po čemu je ova igra drugačija je način na koji je igrate, ne kuckajući po ekranu, nego vikanjem na telefon. Predivno!

Super Mario razočarao, posebno Srbiju

Glasovne komande nisu ništa novo u igrama, ali do sada nisu generalno dobro prihvaćene, iz različitih razloga. Primer toga je Nintendo DS koji je pre više od decenije, uveo razne glasovne opcije, da vičete na konzolu ili da duvate na nju. Ali mnogi se nisu osećali prijatno da to rade u prisustvu drugih ljudi, jer je to ipak prenosna konzola, poenta joj je da je igrate dok se se krećete među ljudima. Razvojni studiji su ubrzo shvatili da treba da se klone ovakvih opcija.

Chicken Scream, sa druge strane, zasniva celu igru na ovom konceptu. Sama igra je vrlo jednostavna, da se pile kreće unapred treba da pričate normalnim ili tišim glasom a ako treba da skoči, potrebno je da napravite buku prenosi phonearena.

New Voice Game Chicken Scream is going Viral !
Izvor: World VideoNews

Ovaj sistem kontrola je jedino što izdvaja ovu igru od drugih, te ako ne računamo njih, ona nema apsolutno ništa da ponudi. Kada se novitet vrištanja na telefon istroši, ako vam je bio uopšte interesantan, igra je apsolutno nezanimljiva. Jedina statistika o kojoj vodi računa je broj uspešnih skokova, koje možete uporediti ns globalnom nivou sa ljudima, za koje predpostavljamo da su oderali grlo igrajući je.

Call of Duty stiže na mobilne!

Ova igra kao da je pravljena za Jutubere, koji mogu da se izludiraju pred kamerom za opšte uživanje publike, jer teško da će je neko igrati u prepunom autobusu ili poslu. Mada, više ništa nije nemoguće. Ova igra kao i slične pre nje, nudi privremenu zabavu, sve do momenta dok se ne istroši fora.

Dok se to ne desi, evo linkova za Android i iOS, da i vi možete da vrištite na virtuelno pile. Preporuka je da zamišljate nekog ko vas je iznervirao, u tom slučaju se manifestuje i terapeutsko dejstvo igre.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi