Osporavali su je, ali TO je najprodavanija igra! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osporavali su je, ali TO je najprodavanija igra!

Godinu za nama u gejmingu zaključujemo najprodavanijom igrom, iako mnogi još ne mogu da poveruju u rezultat.

  Izvor: Play! Zine.

Faca011: "Serijal je realno iz godine u godinu sve veći krš... Nije to onaj cod iz davnih dana". PC: "Neoptimizovano đubre". Nole: "Fali dosta toga i sve su gori od predhodnih igara". Ciganče: "Prećiću ga svakakao, iako će to biti još jedna u nizu uspavanki, za mene postoji 3 cod-a, a to su cod 1, cod 2 i poslednji trzaj cod mw 1 - ostalo sve kesa...".

Ovo su samo neki od komentara naših čitalaca o Call of Duty Black Ops 3 igri, koja je pokupila dosta oprečnih mišljenja i u celom svetu. Nekako, ovi negativni su se čuli najviše, ali to nije smetalo igri da postane ubedljivo najprodavanija igra protekle 2015. godine.

Prema podacima koje je objavio Activision, Call of Duty Black Ops 3 (pročitajte opis igre) je najprodavanija igra po svim opcijama - kad je u pitanju broj prodatih kopija i kad je u pitanju zarada u dolarima. Call of Duty je, prema tim informacijama, sedmu godinu zaredom najprodavanija gejmerska franšiza u SAD, a ukupna prodaja Call of Duty serijala premašila je magičnu cifru od preko 250 miliona prodatih kopija igara!

Prema podacima koje smo upravo izneli, Call of Duty serijal još uvek privlači veliku pažnju igrača i neće se skoro "skloniti" sa trona. Za kraj smo ostavili i podatke Amazona, koji je Call of Duty Black Ops 3 uvrstio u Top 3 igre po prodaji u prazničnoj sezoni, objavio je gejmerski portal GameSpot i dodao da je, i pored toga što je kontroverzan, Zombie Mod privukao veliki broj igrača kojima se baš taj novi CoD "detalj" svideo.

Šta vi kažete na sve ovo?

Kreatori i izdavač igre nazdravljaju uspehu zvaničnim CoD PIVOM ;)

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Call of Duty Black Ops 3 - opis igre by Play! Zine.
Izvor: Play! Zine.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA