Igra godine? Pogledajte! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igra godine? Pogledajte!

Ako je suditi po najavi, OVO je naš prvi kandidat za igru godine!

  Izvor: MONDO portal/ScreenShot/YouTube.

The Angel of Darkness je skupo koštao zgodnu Laru Kroft i od te igre, kad je Tomb Raider dotakao dno, franšiza se diže. Stigao je Legend, pa Anniversary, a onda i fantastični reset celog serijala u vodu Tomb Raider Survivora, koji je 2013. godine bio u trci za najbolju igru godine na mnogim cenjenim gejmerskim portalima.

Rise of the Tomb Raider je sledeći stepenik u razvoju Tomb Raidera i, ako Microsoft, kao izdavač i Crystal Dynamics, odnosno Square Enix, kao tvorci igre nešto ne zabrljaju, sigurni smo da će nova igra, koja će se pojaviti 10. novembra, a može da se naruči već sad, biti još jači kandidat za titulu "igre godine".

Direktor Xbox odeljenja u Microsoftu, Phil Spencer objasnio je da će Rise of the Tomb Raider biti ekskluzivan naslov za Xbox konzole određeno vreme, što znači da ćemo ovu igru nakon tog perioda videti i na drugim praltformama. Najava na E3 2015 sajmu ispraćena je ovacijama, a kad pogledate dva videa, koja smo spakovali u vest biće vam jasno i zašto - između ostalog i zbog toga što se Tomb Raider vraća korenima tj. istraživanju i pronalasku rešenja zagonetki.

Pratite E3 s nama uživo, zahvaljujući podršci KlanRUR i Play! ekipe, koja je u Los Anđelesu!

VideoRise of the Tomb Raider - E3 Gameplay Reveal

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA