Tony Hawk: VERT - igrica za mobilne telefone | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gaming

Tony Hawk: VERT - igrica za mobilne telefone

Hrabra, vesela i maštovita igra, Tony Hawk: VERT je nastavak sjajnog serijala, razvijen u jako zanimljivom pravcu. Nedostaje mu vrlo malo da bi bio potpuno savršen.

Naziv: Tony Hawk: VERT
Izdavač: Glu Mobile
Format: Mobilni
Žanr: Arkadne
Broj igrača: 1


Svet rok muzike je prepun priča u kojima su poznati muzičari dostigli vrhunac slave, a zatim ne menjajući svoju formulu uspeha postali dosadni. Izgleda da kreativnost nije nepresušna.

Naravno uvek postoje oni koji zaobiđu ovaj trend. Pošto su u svom pravcu dostigli maksimum, takve zvezde odluče da se povuku na kratko kako bi ponovo osmislili sebe i vratili se sa novim zvukom i perspektivom.

Igra Tony Hawk: VERT je upravo iz tog razloga data razvojnom timu kompanije Glu, kako bi osvežili ovaj skejtborderski klasik. Ovo je hrabar potez kompanije Activision, ali bio je potreban.
Na sreću, potpuno su uspeli u svojoj nameri, a čini nam se da je VERT sjajan osnov za buduće nastavke ovog serijala, koji će biti stvarno savršeni.

Prva stvar koju ćete primetiti je potpuna promena perspektive. Akcija je zumirana, fokus je na skejting rampi, a kamera je rotirana za 90 stepeni, kako bi vam prikazala akciju u krupnom planu.

Pritiskom na taster za dole, pokrećete skejtera, kojeg, nakon što ga zaletite, možete naterati da kliza po ivici rampe (pritiskom na tastere za levo ili desno), odnosno da izvede neki skok ili akrobaciju (pritiskom na tastere za gore ili dole). Ovde će vam za uspeh biti bitan merač ravnoteže, koji morate održavati na sredini, kako biste izveli potez bez greške.

Kada se odbacite u vazduh, možete izvoditi i akrobacije u vazduhu, pritiskajući tastere za gore, dole ili OK za naprednije trikove. Što više vratolomija izvedete, a da ne padnete, to ćete postizati veću brzinu i moći da izvedete više skokove, koji će vam dati više vremena za trikove.

Novi sistem je veoma zabavan, brzo ćete ovladati kontrolama, a naglasak je na Challenges modu. Tu ćete dobiti dvanaest zadataka, kao što su osvajanje određenog broja poena ili fotografisanje skejtera dok izvodi neku vratolomiju, a sve ovo je smešteno u tri različita okruženja.

Mada ćete biti motivisani da dostignete ekspertski nivo na svakom zadatku, neće vam trebati mnogo da pređete kompletnu igru. Slobodna vožnja će vam omogućiti da osvojite neograničen broj poena, ali jednostavnost samog sistema će vam onemogućiti duže igranje.

Sve u svemu, Tony Hawk: VERT je doterana, maštovita verzija poznatog serijala. Zadržala je skelet sjajne igrei nadogradila ga velikim brojem sjajnih novina. Ovo je definitivno korak u pravom smeru i uz samo malo unapređenja put ka savršenstvu.

Ovu odličnu igru možete preuzeti OVDE.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi