KOME OVO TREBA? Stižu DIGITALNE registarske tablice | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOME OVO TREBA? Stižu DIGITALNE registarske tablice

Najviše nas nervira kad zaboravimo da napunimo svoju... registarsku tablicu!?

 RPlate digitalna registarska tablica Izvor: Reviver

Polako se navikavamo da svakodnevni predmeti dobijaju svoje električne verzije. Od četkica za zube, preko elektronskih cigareta, pa sve do električnih šolja za kafu, deluje nam da prosečan potrošač većinu dana provede puneći svoje uređaje.

Najnovija inovacija su digitalne registarske tablice za automobil, koje proizvodi kompanija Reviver, a nazivaju ih RPlate.

Možda će vas zanimati

Postoje dva modela digitalnih tablica - tablica na baterije i tablica koja je žičano povezana, koja uključuje GPS.

Šta je digitalna registarska tablica? RPlate je u suštini registarska tablica sa HD ekranom i 4G vezom (kao i GPS-om za žičani model) koja uključuje brojne bezbednosne i personalizacione funkcije. Vozači mogu da prelaze između tamnog i svetlog režima i biraju personalizovane poruke koje će se pojaviti na dnu.

Tablica sa GPS-om takođe uključuje telematičke transpondere, tako da može da locira izgubljeno ili ukradeno vozilo i pošalje upozorenja na pametni telefon ukoliko otkrije sumnjivo kretanje. Postoji i prateća mobilna aplikacija koja omogućava vozačima da prate kilometražu i obnove registraciju vozila onlajn.

Reviver digitalna tablica takođe uključuje nekoliko bezbednosnih funkcija koje bi za neke mogle biti preterane. Na primer, postoji režim geo-ograđivanja za članove porodice ili zaposlene koji voze automobil. Tablica u ovom režimu šalje upozorenja ako vozač napusti unapred unete granice putovanja.

Digitalne registarske tablice nisu jeftine. Oba modela zahtevaju pretplatu (20 dolara mesečno za baterijski model i 25 dolara mesečno za žičani model) i koštaju dodatnih 150 dolara, ukoliko kupac želi da profesionalac instalira tablicu. Kompanija takođe radi na brojnim novim funkcijama, uključujući integraciju sa sistemom naplate putarine i parkinga.

Da ovo nije samo ideja, govori i činjenica da su ove digitalne tablice odobrene za upotrebu u Kaliforniji, Arizoni i Mičigenu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Znači

Biće se..a sa inovacijama, moći će da se prati svaka naplata i oporezuje valjano, a klijenti ne bi smeli da budu oštećeni većom naplatom. Možda neće biti ni divljaka, pa će svi imati koristi, čak i gospoda taksisti koji će se buniti u početku, ali sve je stvar navike