AŽURIRAJTE MAPU SRBIJE ZA GPS NAVIGACIJU: Dostupna je jedna od najvećih dopuna do sada | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AŽURIRAJTE MAPU SRBIJE ZA GPS NAVIGACIJU: Dostupna je jedna od najvećih dopuna do sada

Kompanija Here ažurirala je mapu Srbije jednom od najvećih dopuna do sada.

  Izvor: SmartLife / Marko Čavić

Ako koristite Here WeGo navigaciju, a prema komentarima i broju čitanja naše poslednje vesti o toj aplikaciji ima vas baš dosta, vreme je da ažurirate mapu Srbije.

Besplatna GPS navigacija bez interneta dobila je novu mapu na svim uređajima - iOS, Android i Huawei Mobile Services, a ažurira se preko odeljka za mape vrlo lako.

Možda će vas zanimati:

Mapa Srbije u poslednjih nekoliko ažuriranja je stagnirala što se veličine tiče, usled promene načina na koji kompanija HERE pravi mape. Ipak, od kraja marta dostupno je svima novo ažuriranje, koje je “teško“ preko 6 MB i predstavlja jedno od najvećih ažuriranja mape Srbije, koja dosad nisu prelazila 5 MB. Ukupna veličina mape Srbije sad je 221,4 MB, nakon što je imala 215 MB.

Ovog puta HERE WeGo nigde nije objavio šta je tačno promenjeno na mapi, ali smo nakon nekoliko dana upotrebe otkrili sledeće:

  • Više 3D zgrada u većim gradovima širom Srbije
  • Jasnije teksture 3D građevina tamo gde su one dostupne
  • Više označenih i ispisanih brojeva na kućama, zgradama i
  • Ispravke nekih ranije uočenih grešaka.

Recimo, nove mape prikazuju rekonstruisani Savski trg u Beogradu, kao i izmenu saobraćaja u tom delu glavnog grada Srbije, a verujemo da su dodate i značajne izmene u drugim gradovima i mestima.

Šta ste vi primetili nakon ažuriranja mape Srbije?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 8

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dejan

Vidim da se mnogi bune, jer ne mogu da namesti jezik, pa da pojasnim. Prebacite jezik telefona na srpski, pa zatim pokrenite aplikaciju. Obrisite staru mapu Srbije i preuzmite novu. Sada će mapa biti 295mb. Zatim u podešavanjima aplikacije idite na opcije za glas, pa na mali plavi link za podešavanje telefona. Ovde podesite da željeni mehanizam ne bude samsung, već google i zatim izaberite jezik srpski. Zatim u opcijama za glas idite na Promeni jezik i izaberite srpski jezik. I to je to.

Kiza

Osmand je najbolji

Zzz

Neka hvala Google Maps se azuriraju same.