BESPLATAN SAMSUNG SERVIS GLUVIM I NAGLUVIM OSOBAMA: Obratite se kompaniji tokom 23. septembra i popravite svoj uređaj | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BESPLATAN SAMSUNG SERVIS GLUVIM I NAGLUVIM OSOBAMA: Obratite se kompaniji tokom 23. septembra i popravite svoj uređaj

Međunarodni dan znakovnih jezika kompanija Samsung obeležava besplatnim servisom za gluve i nagluve osobe

 Samsung podrška za gluve i nagluve osobe Izvor: SmartLife / Samsung

U četvrtak, 23. septembra, obeležava se Međunarodni dan znakovnih jezika.

Kompanija Samsung ovim povodom želi da na taj dan sve svoje servisne usluge učini besplatnim za sve gluve i nagluve osobe, korisnike svojih proizvoda.

Možda će vas zanimati

Uz besplatne usluge u ovlašćenom Samsung servisu ProMobi, u tržnom centru Galerija, kompanija Samsung, u saradnji sa Gradskom organizacijom gluvih Beograda (GOGB), od 2017. godine realizuje i pružanje Video relej usluga tumača za znakovni jezik putem skype aplikacije.

Gde besplatno popraviti uređaje 23. septembra

Telefon sa oštećenjem možete doneti u TC Galeriju, u ovlašćeni Samsung ProMobi servis.

Takođe, ovog dana obezbeđena je i besplatna usluga popravke mobilnih uređaja i bele tehnike u vašem domu. Ovlašćeni serviseri, koji dolaze na vašu adresu, vrše dijagnostiku i samu popravku uređaja, a sa sobom imaju i svu potrebnu opremu za neometanu komunikaciju.

Servis je obezbeđen i za proizvode koji više nisu pod garancijom, te će kvarovi biti sanirani uz olakšanu komunikaciju korisnika i servisera.

Kako se možete prijaviti

Svoj termin za besplatan popravak u četvrtak, 23. septembra, možete zakazati na Samsung sajtu, preko mejl adrese, live chat-a, WhatsApp-a ili putem broja +381 60 726 7864. Više informacija možete pronaći na sajtu Samsung Srbija.

Sve informacije možete dobiti i pozivom na broj: +381 11 321 6899.

NAPOMENA: Besplatna popravka u vašem domu dostupna je za korisnike na teritoriji grada Beograda i okoline.

Kontinuirana podrška kompanije Samsung kroz saradnju sa Gradskom organizacijom gluvih Beograd

Kompanija Samsung godinama unazad realizuje podršku gluvim i nagluvim osobama i ova podrška će se nastaviti i u daljem periodu.

Akcija kompanije Samsung u vidu besplatne popravke uređaja, povodom obeležavanja Međunarodnog dana znakovnih jezika sigurno će pomoći našim članovima, gluvim i nagluvim osobama, da efikasnije koriste svoje telefone, kao i kućne aparate. Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti koje su deo inicijative kompanije Samsung da se gluvim i nagluvim osobama olakša svakodnevni život. U sklopu saradnje planiramo da pokrenemo još projekata. Kompanija Samsung je naš dugogodišnji prijatelj i jedna je od retkih koja pruža kontinuiranu podršku, na čemu smo im veoma zahvalni”, naglasio je Dušan Nikolić, Predsednik udruženja GOGB.

Povodom Međunarodnog dana znakovnih jezika, rukovodilac sektora za koordinaciju servisa u kompaniji Samsung Electronics Adriatic, Min Ho Bae, naglasio je: “Inkluzija nije nešto što se postiže samo na dan obeležavanja, već kroz konstantani rad i podršku, a ovakvi datumi su prilika da podignemo svest o njenoj neophodnisti i važnosti u društvu i da ujedno uputimo na neophodnosti prilagođavanja proizvoda i usluga osobama sa posebnim potrebama”.

Samsung Servis za gluve i nagluve osobe VIDEO
Izvor: Samsung Srbija

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Beogradska seljačina

Pa oni ni posle 20 godina čak nemaju ni originalne majice. Dobro sam otišao, svaka mi čast.