Uverite se u prednosti mobilnih novčanika i ostvarite keš-bek | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uverite se u prednosti mobilnih novčanika i ostvarite keš-bek

Autor Ilija Baošić Izvor Izvor Promo

Kupovinom u novembru i plaćanjem Mastercard karticom dobijate 1.000 dinara nazad na račun!

 Prednosti mobilnih novčanika i keš bek Izvor: Mastercard

Mobilni telefon, ta mala, moćna, sveprisutna sprava - uz svu funkcionalnost na koju smo već navikli i sve praktične prednosti koje nam pruža, sada nam omogućava još nešto – plaćanje putem mobilnog novčanika. Nedeljne nabavke u supermarketu, kafa za poneti, novi plišani meda za vaše najmlađe - sve što inače plaćate beskontaktno, sada možemo platiti još brže i jednostavnije, tako da uživanje u najboljem delu svake kupovine može odmah da počne.

Za sve vas koji već koristite mobilne novčanike i Mastercard platne kartice u njima, imamo jednu lepu vest. U novembru plaćajte mobilnim novčanikom i na vaš račun vratiće se 1.000 dinara. Sve što treba da uradite jeste da izvršite pet transakcija koristeći ovu uslugu do 30. novembra, prislanjanjem mobilnog telefona na POS terminal, pri čemu minimalni zbirni iznos treba da bude 3.000 dinara. Zapravo, ovaj keš-bek je lep podsticaj i za sve vas koji još uvek niste počeli da koristite mobilne novčanike da ih sada isprobate jer mobilna plaćanja su prilično jednostavna.

 Prednosti mobilnih novčanika i keš bek Izvor: Mastercard

Prvi korak je da proverite da li je vaša banka omogućila ovu uslugu – a u Srbiji su to trenutno: Banca Intesa, Banka Poštanska štedionica, NLB Komercijalna banka, OTP banka, ProCredit banka, Raiffeisen banka i UniCredit banka. Zatim na svom mobilnom telefon instalirate odgovarajući novčanik za iOS ili Android sistem i klikom na opciju "+" dodajete svoju Mastercard karticu slikanjem ili ukucavanjem podataka sa kartice i to je sve - vaš telefon je postao vaš digitalni novčanik, uvek spreman da stupi u akciju.

 Prednosti mobilnih novčanika i keš bek Izvor: Mastercard

Pred vama je samo da se uverite u prednosti ovog platnog metoda, koji će vam lako preći u naviku.

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA