MaxBet preuzima El Dorado slot klubove u Srbiji | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MaxBet preuzima El Dorado slot klubove u Srbiji

MaxBet je u procesu akvizicije celokupnog vlasničkog udela u El Dorado slot klubovima.

 MaxBet preuzima El Dorado slot klubove u Srbiji Izvor: MaxBet

MaxBet, jedan od vodećih priređivača igara na sreću u Srbiji i u jugoistočnoj Evropi, postigao je dogovor sa BARGAME AD, članom grupe kompanija CT GAMING (Bugarska) o preuzimanju celokupnog vlasničkog udela u El Dorado slot klubovima u Srbiji. Transakcija koja podleže odobrenju za spajanje, očekuje se u prvom kvartalu 2023. godine.

"Ovom akvizicijom želimo dobrodošlicu El Dorado Slot klubovima u MaxBet porodicu. Čvrsto verujemo u dalji rast i razvoj segmenta poslovanja slot klubova, kao i u uspešnu primenu naših poslovnih veština i iskustava u vođenju kompanija. MaxBet nastavlja da sprovodi svoju poslovnu strategiju, koja osim prirodnog rasta i razvoja poslovanja, obuhvata i odabrane akvizicije u Srbiji i regionu", rekao je Darko Živanov, generalni direktor kompanije MaxBet.

Kompanija MaxBet osnovana je 1997. godine i prisutna je na tržištima u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i Severnoj Makedoniji. Zahvaljujući korporativnom upravljanju, ulaganju u stručni kadar i tehnološki razvoj, kao i stabilnoj saradnji sa svim relevantnim parterima, kompanija je za kratko vreme postala jedan od lidera u industriji zabave.

Tokom 22 godine poslovanja i niza uspešnih multi-igara, CT Gaming je postao sinonim za performanse, pouzdanost i inovacije. Sa instalacijama na preko 50 tržišta, kancelarijama i distributerima na pet kontinenata, kao i timom od više od 900 profesionalaca, kompanija je posvećena isporuci rešenja za igre koje nude raznovrsnost i povećavaju zadovoljstvo igrača izvrsnim performansama.

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA