Magija?!

VIVO X80 LITE: Telefon koji menja boju kućišta i izgleda potpuno drugačije

Autor Marko Čavić Izvor Promo

Ako želite da naglasite vaš stil i date pečat svakom trenutku, a ne želite da kupujete preskup telefon - vivo X80 Lite je pravi izbor!

Izvor: VIVO

Kompanija vivo na već nekoliko modela eksperimentiše sa jedinstvenim procesom izrade svojih telefona, koji mogu da menjaju boju kućišta.

Sve je počelo sa vivo V23 Pro telefonom, koji se nije prodavao kod nas, a koji je bio prvi telefon koji je mogao da promeni boju zadnjeg panela na kućištu.

Za razliku od pomenutog modela, vivo X80 Lite već je dostupan u prodaji u Srbiji i efekat promene boje traje duže i postiže se lakše. Tako je vivo X80 Lite u Srbiji dostupan u zlatnoj boji, koja se menja, i crnoj boji, koja možda nije toliko atraktivna, ali ima efekat dijamantske šare, pa se različito presijava pod drugačijim uglom gledanja i na taj način povećava atraktivnost telefona i čini da on izgleda skuplje, nego što jeste.

Ipak, mlađi kupci sigurno će uživati u zlatnoj varijanti, koja se pod UV svetlom ili sunčevim sjajem pretvara u različite nijanse i svetlucave zlatne, preko narandžaste do njenih najtamnijih tonova pomešanih s crvenom. Ova opcija menjanja boje postiže se posebnim načinom proizvodnje, a sad je prvi put dostupna na vivo telefonu i kod nas.

Leđa vivo X80 Lite izrađena su od inovativnog Fluorite AG stakla, koje je razvila samostalno vivo kompanija, a to je ekskluzivna opcija samo za Sunrise Gold verziju vivo X80 Lite. Dovoljno je da okrenete leđa telefona suncu ili izvoru UV svetlosti i bićete svedoci gotovo magične promene - svetlucava i zlatna pozadina promeniće boju u narandžastu (gotovo crvenu), u zavisnosti od intenziteta svetla kojem je izložena.

Stavite omiljeni oblik na leđa telefona i gledajte kako se on magično ocrtava na vivo X80 Lite!

SmartLife

Da biste pojačali efekat promene boje i dali dodatni lični pečat izgledu telefona možete da pokrijete deo leđa nekim predmetom ili oblikom, zadržite ga dok ostatak panela upija svetlost i menja boju i nakon uklanjanja otkrijete neosvetljeni deo u šari izabranog oblika. Mogućnosti su neograničene - od slova, preko vitraža i zanimljivih ornamenata, do punih kontura i oblika, jer sve možete da oslikate na vivo X80 Lite leđima!

Osim ovog, vivo X80 je izuzetno tanak - svega 7, 79 milimetara, jasnih i pravih ivica i težak je samo 186 grama, pa će lako skliznuti u svaki džep ili torbu. Ima Full HD AMOLED ekran dijagonale 6,44 inča sa brzinom osvežavanja od 90 herca i sjajnu OIS kameru rezolucije 64 megapiksela, koju dopunjuje širokougaona kamera rezolucije 8 i makro kamera rezolucije 2 MP. Za selfije i 4K video tu je i prednja kamera rezolucije 50 megapiksela sa autofokusom.

Hardver predvodi Dimensity 900 MediaTek čipset, sa 256 GB memorije za korisnika i 8 GB RAM koji se proširuje za još toliko gigabajta pomoću RAM Extender tehnologije.

vivo X80 Lite upotpunjuje vivo flagship ponudu u Srbiji, jer je vivo X80 Pro od ranije dostupan kod nas i već sada se može kupiti kod domaćih operatora i u slobodnoj prodaji. Preporučena maloprodajna vivo X80 Lite cena je 54.999 RSD što je u ovom trenutku oko 468 evra. Važno ke da znate da sa telefonom dobijate brzi punjač 44 vata, zaštitnu foliju na staklu uređaja, kao i silikonsku futrolu za dugotrajnije i bezbednije korišćenje.

Kupi vivo telefon, vodimo te u Katar!

Izvor: vivo Srbija

Kupi vivo telefon, vodimo te u Katar, jer vreme je da strast prema fudbalu i pametnim telefonima podignemo na novi nivo - učestvujte na vivo konkursu!

Kreativni konkurs traje od 10. oktobra do 4. novembra 2022. godine u 23:59 časova. Kupovinom bilo kog vivo pametnog telefona kod ovlašćenih partnera, učesnici konkursa ostvaruju mogućnost da postanu dobitnici dva putovanja na utakmicu Brazil-Srbija za po dve osobe, kao i drugih vrednih poklona.

Potrebno je da učesnici popune prijavu na sajtu https://vivosrbija.rs/, prilože fotografiju dokaza kupovine, računa/ugovora i osmisle poruku podrške fudbalerima naše reprezentacije. Stručni žiri će do 10. novembra 2022. odabrati dva najkreativnija slogana kojima će biti dodeljena dva putovanja za dve osobe na utakmicu Brazil-Srbija, uz plaćene troškove smeštaja i prevoza. To nije sve, najkreativnije nove vivo korisnike očekuju još i tri stola za stoni fudbal i 10 vivo X80 Lite pametnih telefona! Važno je napomenuti da ova promocija važi isključivo za uređaje kupljene kod ovlašćenih vivo partnera u Republici Srbiji. Pratite nas, jer navijamo za isti tim!

/PROMO TEKST/