Švajcarci ga napravili

SUPER MARIO PAMETNI SAT: Da li biste ga kupili za 2.150 dolara?

Pogledajte šta sve može da uradi Super Mario pametni sat!

Izvor: SMARTLife/ Tag Heuer

Jedan od najomiljenijih likova u svetu video igara će uskoro dobiti i svoj pametni sat.

Švajcarski proizvođač luksuznih satova, Tag Heuer je objavio da će u saradnji sa kompanijom Nintendo plasirati Super Mario ediciju Connected pametnog sata.

Možda će vas zanimati:

Taj uređaj će biti dostupan već 15. jula, a cena istog je 2.150 dolara što je u skladu sa tim koliko košta Connected serija. Ova kompanija se nada da će pojavljivanje Marija naterati korisnike tog pametnog sata da postanu aktivniji, zbog čega će ih nagrađivati ukoliko su u pokretu. Što je korisnik aktivniji, to će ovaj pametni sat "živnuti" pa će se na njegovom ekranu naći i više animacija.

Oni to nazivaju "gamification rewards" sistem, što znači da će vas Mario pozdraviti svakog jutra, a kako se budete kretali i ispunjavali zadati cilj, dobijaćete različite animacije jednom kada postignete 25, 50, 75 i 100 posto od ukupnog broja pređenih koraka. Te animacije će u sebi imati mnogo stvari iz Mario univerzuma, kao što su pečurke, cevi, super zvezda i zastavica, a upravo su one sastavni deo Super Mario igara. Kako sve to izgleda možete da pogledate u našoj galeriji (četvrta slika).

Čak i kada ne želite da budete aktivni Tag Heuer Connected Super Mario edicija će vas podsetiti da u pametnom satu imate najpopularnijeg vodoinstalatera. Korisnik će moći da izabere i različite teme koje imaju svoje karakteristike, kao na primer The Timekeeping koji vas vraća u 1985. godinu, odnosno u igru Super Mario Bros koja je verovatno i najpopularnija na ovim prostorima (od Super Mario igara).

Osim animacija, odmah se da primetiti po izgledu da je ovaj pametni sat inspirisan Nintendo-vom igrom. Osim crveno-plave boje, na kaišu se nalazi kopča sa slovom M, dok su na pozadini ugravirane reči "TAG Heuer x Super Mario Limited Edition", a tu je i crvena kutija u kojoj može da se odloži ovaj sat.

Pošto je u pitanju Wear OS uređaj, korisnici će imati pristup aplikacijama kao što su Google Assistant, Maps i mnoge druge, dok je ta kompanija najavila da radi na fitnes alatkama kao što su Sport, Golf i WellnessTag Heuer Connected Super Mario je veličine 45 mm (OLED ekran), težak je 86 grama, ima 5ATM oznaku da je vodootporan i radi na Wear 3100 čipsetu, prenosi Engadget. Tag Heuer obećava da će baterija kapaciteta 430 mAh trajati celog dana.

Svega 2.000 modela će biti napravljeno i moći će da se kupi preko njihove zvanične internet stranice, a kao što smo već napisali cena će biti 2.150 dolara.

Super Mario pametni sat
Izvor: TAG Heuer

Da li vam se dopada Super Mario pametni sat?

Tagovi