Premijerno!

"IPHONE JE NAJPOPULARNIJI TELEFON NA SVETU": Od sada i u ljubičastoj boji, onoj koju ima Samsung Galaxy S21

Tim Kuk je ponovo briljirao svojim nesnosnim epitetima tokom premijere novih uređaja, na kojoj smo videli nijedan novi iPhone…

Izvor: SmartLife / Apple

Na prvoj Apple premijeri ove godine možda nismo videli novi iPhone model, ali zato jesmo novu iPhone 12 boju - prvi put u Apple ponudi uređaja poslednje generacije naći će se i ljubičasti telefon, ali samo na nekim modelima!

iPhone 12 i iPhone 12 mini biće dostupni odsad i u ljubičastoj boji, vrlo sličnoj onoj koju već nekoliko sezona ima Samsung Galaxy linija.

Iako to Apple nikad neće priznati više je, nego očigledno da je inspiracija za novu boju pronađena u konkurentskom timu, ali neka, to je dobra stvar, jer korisnici imaju jednu opciju više. Uostalom, iPhone 12 mini i iPhone 12 ionako treba malo pogurati, ako je verovati izveštajima prodaje, koji kažu da se iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max mnogo bolje, čak iznenađujuće bolje prodaju, nego pomenuta dva jeftinija telefona.

Nova boja je idealna prolećna i verujemo da će se mnogim čitateljkama SmartLife portala svakako svideti. Što se cene tiče, ona ostaje ista.

Naručivanje novih modela tj. iPhone 12 i iPhone 12 mini u ljubičastoj boji počinje već sad, a u prodaji će biti od 30. aprila, naravno ne i u Srbiji, ali bi do leta najkasnije trebalo da bude i kod nas.

Unutra i spolja se ništa drugo ne menja, pa se podsetite šta sve nude iPhone 12 i iPhone 12 mini.

Kako vam se sviđa nova iPhone boja?

iPhone 12 i iPhone 12 mini ljubičasta boja VIDEO
Izvor: CNET Highlights

I još jedna stvar za kraj…

Tim Kuk, direktor Apple kompanije, jasno i glasno je rekao da je iPhone najpopularniji telefon ubedljivo na svetu, odmah na početku svog izlaganja na prvoj Apple premijeri za 2021. godinu.

Možemo da mu verujemo i ne moramo, ali istina je da se iPhone 12 i iPhone 11 serija prodaju kao od šale svuda u svetu!