Presela im švaleracija, i to kako! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Presela im švaleracija, i to kako!

Ne samo da su im podaci, gotovo svi, javno otkriveni nakon hakovanja Ashley Madison sajta, nego sad mogu i da se pretražuju!

 Izvor: Guliver/Getty/Thinkstock
www.ashleymadison.com
www.ashleymadison.com
Izvor: Ashley Madison.

Ashley Madison sajt za švalere i preljubnike pokrali su hakeri, koji su tokom 18. avgusta javno izložili kompletne profile skoro 40 miliona korisnika! Kompanija koja stoji iza sajta, Avid Life Media, kaže da brojevi kreditnih kartica nisu pokradeni u potpunosti, ali to će malo koga utešiti pored mogućnosti koju pojedini sajtovi sad nude - pretragu ukradenih podataka!

Dovoljno je da osoba ode na jedan od tri aktivna sajta, piše Engadget, ukuca mejl adresu i proveri da li je osoba s tim mejlom korisnik preljubničkog sajta. Ako jeste, sa mejlom će biti otkrivene i osobine korisnika, odnosno pseudonim, šta voli u krevetu, kakve partnere traži i sve ostalo...

Šok za šokom, a kompaniji koja stoji iza sajta preti kolaps jer su milioni korisnika unajmili advokate i spremaju (više)milionske tužbe za povredu privatnosti i javno otkrivanje informacija! Engadget i Wired sajtovi NE savetuju da se ova pretraga koristi iz moralnih, sigurnosnih i svih drugih razloga!

A da stvar bude gora po Avid Life Media, postoje informacije, koje su otkrivene zajedno sa ukradenim internim prepiskama, da sajtu preti ozbiljna opasnost ukoliko do hakovanja dođe.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi