Genijalno: Utičnica sa USB punjačem! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Genijalno: Utičnica sa USB punjačem!

Genijalan izum pomaže nam da mobilne uređaje napunimo jednostavnije - utičnica s USB vezom!

  Izvor: Snap Power.

Snap Power startap je preko KickStarter programa tražio 35.000 dolara za finansiranje jedinstvenog projekta - utičnice s USB punjačem - a dobili su, već sada, 44 dana pre isteka kampanje, tri puta više od tražene sume!

Rešenje za problem punjenja mobilnih uređaja je genijalno i jednostavno - USB punjač ugrađen je u najobičniju utičnicu! Konektori koji napajaju USB punjač vezani su za držače, koji se montiraju u zid i naležu na strujni izvor, tako da nikakvi kablovi, niti dodatne žice nisu potreni. Izvadite svoj uređaj, utaknite svoj kabl koji inače koristite za punjenje i punite! Ove utičnice prodaju se po ceni od 12 dolara pa naviše, već spremne za ugradnju i montiraju se laganim odvrtanjem stare i zavrtanjem nove utičnice. Na raspolaganju su tri boje i dva oblika utičnica, tankog dizajna, kako USB kabl ne bi smetao nameštaju.

Snap Power rešava problem pretrpanih utičnica, ne morate više da nosite komplet punjač sa sobom, a ne morate biti ni električar da biste utičnicu lako zamenili. Videćemo da li će ovako nešto biti ponuđeno i za naše tržište.

Nastavite da nas pratite na Facebooku, Twitteru i instagramu.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi