Dođi u Zrenjanin radi edukacije | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dođi u Zrenjanin radi edukacije

Konferencija o poslovnoj primeni interneta, Webiz, biće održana od 26. do 29. marta u Zrenjaninu.

  Izvor: Promo

Organizatori Webiz konferencije u Zrenjaninu najavili su prva predavanja i predavače na ovogodišnjoj konferenciji, koja će biti održana krajem marta i čiji je jedan od partnera Telekom Srbija.

Kao i prethodne dve godine, program konferencije je tematski podeljen po danima, i čine ga predavanja stručnjaka, nosilaca uspešnih projekata i predstavnika IT kompanija. Prvog dana konferencije, 27. marta, biće reči o mogućnostima i značaju razvoja IT sektora za srpsku ekonomiju, funkcionisanju savremene ekonomije i o tome kako iskoristiti potencijale kojima trenutno raspolažemo.

U subotu, 28. marta, predstaviće se uspešne kompanije koje posluju u Srbiji, od kojih neke rade za naše, a neke isključivo za strano tržište. Čućete kako razvijati proizvod, kako formirati uspešne timove i kako postati konkurentan na svetskom tržištu od ljudi koji već godinama postižu uspešne rezultate. Govoriće predstavnici kompanija Levi9, Mad Head Games, Enginee.rs, Area51, Themes Kingdom, Homepage...

Trećeg dana, 29. marta, možete čuti uspešne preduzetničke priče koje povezuje primena interneta. Konferencija će se završiti onako kako bi trebalo završiti jedan događaj koji se održava u srcu Banata, panel diskusijom sa predstavnicima startupa koji se bave poljoprivredom. Ovu panel diskusiju vodiće predstavnik regionalnog portala Netokracija.

"Iako je trenutno zatvorena prijava za radionice zbog popunjenosti, verovatno ćemo uspeti da obezbedimo i određeni broj dodatnih mesta i obradujemo zainteresovane. Da podsetimo, ove godine se održavaju dve kvalitetne radionice, Startap Akademija vikend u organizaciji Startap Akademije iz Beograda, kao i radionica Google servisa AdWords i Analytics koju realizuju predstavnici agencije Escape", najavio je Vladimir Kovač, projektni menadžer Webiz konferencije.

Šta je Webiz?

Konferencija je namenjena mladima, studentima i svima onima koji razmišljaju da svoje profesionalne karijere grade na internetu ili koristeći savremene informaciono-komunikacione tehnologije. Kroz predavanja koja motivišu, informišu i dele primenjiva i praktična znanja, Webiz konferencija promoviše preduzetništvo i internet kulturu.

 Program poslovne edukacije, koji je sada već tradicionalno edukativni deo Webiza namenjen privrednicima i preduzetnicima, i ove godine će ugostiti neka od najeminentnijih imena internet poslovanja u regionu. Definitivno najveće zvezde biće predstavnici hrvatske agencije Escape, Damir Podhorski i Miroslav Varga, koji važe za jedne od najvećih stručnjaka za Google servise u regionu.

"Ove godine akcenat Programa poslovne edukacije jeste na praktičnim savetima i oglašavanju, kako na Googleu, tako i na Facebooku, ali i na trendovima, mobilnom marketingu i načinima zarade putem interneta", dodao je Kovač.

Kotizacije za ovaj program iznose 120 evra, dok popust od 25 odsto mogu ostvariti svi oni koji prijave više od jedne osobe iz svoje firme. Takođe, kotizacija za Program poslovne edukacije uključuje i kotizaciju za Webiz konferenciju.

Kako bi i lokalna publika bila upoznata sa svim elementima ovogodišnje Webiz konferencije, u subotu, 28. februara sa zrenjaninskim udruženjem ZrUP biće održana i zvanična zrenjaninska promocija Webiz konferencije u vidu četvrtog po redu zrenjaninskog TweetUP-a.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA