Kako da slike uvek budu na sigurnom | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da slike uvek budu na sigurnom

Jedan od načina jeste da ih bekapujete u "oblak" ili nosite uvek sa sobom. Ovaj uređaj omogućava i jedno i drugo!

 Izvor: Promo.

Kingston je na CES 2015 sajmu predstavio novi DataTraveler Locker+ G3 (DTLPG3) USB 3.0 fleš disk i njegovu mogućnost cloud backupa, koja obezbeđuje sigurnost ličnih podataka. DTLPG3 koja nudi enkripciju hardvera, zaštitu lozinke i USB 3.0 brzinu prenosa podataka.

Korisnici sada imaju opciju automatskog backupa sa DataTraveler Locker+ G3 fleš diska na željeni cloud servis za skladištenje podataka kao što je Google Drive, OneDrive, Amazon S3, Dropbox ili Box putem ClevX USBtoCLOUD softvera, koji dolazi u paketu.

Kingstoni ClevX su prvi put radili zajedno 2012. godine na enkriptovanom USB disku sa integrisanim anti-malware sistemom za zahtevne korisnike. Sa DTLPG3, korisnici mogu biti sigurni da će, ukoliko se DTLPG3 izgubi, fotografije, lična dokumenta i drugi fajlovi i dalje biti sigurno sačuvani i dostupni u cloudu.

"Drago nam je što možemo da ponudimo cloud backup za već postojeći brz i siguran USB disk namenjen privatnim korisnicima", izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston. "DataTraveler Locker+ G3 je jednostavan za upotrebu, dugotrajan i osigurava da lični dokumenti korisnika budu na sigurnom, čineći ih istovremeno dostupnim".

DataTraveler Locker+ G3 je dostupan u kapacitetima od osam, 16, 32 i 64 gigabajta, a podržan je petogodišnjom garancijom i besplatnom tehničkom podrškom.

Za dodatne informacije i slike pratite nas i na Facebooku! Pratite sve CES 2015 novitete preko ovog taga ili na stanici MobIT CES 2015!

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi