Idealna kartica za vas s moćnim telefonima | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Idealna kartica za vas s moćnim telefonima

Imate moćan telefon - onda nabavite i ovu karticu, idealna je za "proždrljive" video snimke.

 Izvor: Promo.

Dakle, ako imate telefon sposoban za 4K snimanje i reprodukciju, onda je ovo dobro rešenje za vas. S druge strane, ako imate Full HD telefon, odnosno kameru i reprodukciju, onda će i neka starija memorija raditi stvar.

Kingston je na CES 2015 sajmu predstavio microSD UHS-I karticu klase 3 sa brzinom čitanja od 90 MB/s i brzinom ispisa od 80 MB/s (SDCA3). Kartica daleko prevazilazi poslednje objavljene specifikacije SD asocijacije za UHS-1 U3 (Ultra High-Speed Bus, Speed Class 3) koja beleži brzinu ispisa i čitanja od 30 MB/s.

Brzina čitanja od 90 MB/s i brzina ispisa od 80 MB/s omogućava svima koji snimaju video materijale u oblasti sporta i avanturizma, kao i korisnicima koji žele da snimaju Full HD (1080p), Ultra HD (2160p), 3D i 4K2K video, da snime visoko kvalitetan materijal na uređajima malih dimenzija poput pametnih telefona i avanturističkih kamera.

Pored toga, reprodukcija video sadržaja u svim rezolucijama do 4K2K emituje se bez prekidanja i podrhtavanja slike. Velike brzine omogućavaju i brže učitavanje fajlova za brže editovanje na računaru, posebno prilikom korišćenja USB 3.0 čitača.

Pojavom kamera koje poseduju visoke i zahtevne performanse, korisnici mogu da se oslone na SDCA3 karticu i pouzdanost i izdržljivost koju ona pruža. Savršen je saputnik prilikom snimanja učesnika u skijanju, bordovanju i paraglajdingu budući da je ova kartica otporna na vodu, udarce, vibracije, niske/visoke temperature i X zrake. “Sve veća upotreba kamera visokih performansi i Android™ mobilnih uređaja obavezala je Kingston da napravi brzu microSD karticu koja poboljšava performanse uređaja”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Uvereni smo da je microSD kartica sa brzinom čitanja od 90 MB/s i brzinom ispisa od 80 MB/s napravljena za ekstremne uslove i da će korisnici moći da zabeleže sve uspomene zahvaljujući njoj”.

SDCA3 je dostupna u pojedinačnom pakovanju ili sa adapterom za SD kartice u kapacitetima od 16, 32 i 64 giga i podržana jedoživotnom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i dokazanom pouzdanošću. Cene nisu zvanično objavljene.

Za dodatne informacije pratite nas i na Facebooku! Pratite sve CES 2015 novitete preko ovog taga ili na stanici MobIT CES 2015!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi