Mehanička tastatura, samo za prave igrače! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mehanička tastatura, samo za prave igrače!

Orion Spark donosi Romer-G prekidače, inteligentno RGB osvetljenje i Arx Control aplikaciju.

  Izvor: Promo/MONDO portal.

Kompanija Logitech predstavila je G910 Orion Spark RGB mehaničku tastaturu. Tastatura ima nove, ekskluzivne Romer-G prekidače koji omogućavajudo 25 odsto brže aktiviranje u igri od bilo kojih drugih mehaničkih prekidača, kao i poboljšanu trajnost i inteligentno osvetljenje.

Orion Spark ima nekoliko prednosti nad drugim mehaničkim tastaturama: od bržih reakcija do poboljšane tačnosti i RGB osvetljenja, i to sve u prilagodljivom dizajnu za sve igrače.

Romer-G: Brži, izdržljiviji i osetljiviji na dodir

Orion Spark predstavlja ekskluzivne Romer-G mehaničke prekidače koji se ne mogu naći na nekim drugim mehaničkim tastaturama. Osim tačke aktiviranja već na 1.5 milimetar, Romer-G prekidači registruju dodir do 25 odsto brže od ostalih mehaničkih tastatura. Zbog poboljšane izdržljivosti od 70 miliona dodira tipki, što je i do 40 odsto više od drugih tastatura na tržištu, ova tastatura će još bolje izdržati trošenje pri intenzivnom igranju.

Inteligentno RGB osvetljenje

Osvetljenje se može pojedinačno prilagoditi na svakoj tipki prema paleti od 16.8 miliona boja. Takođe, moguće je označiti tipke u različitim bojama za jednostavnije praćenje i izvršavanje naredbi, izabrati boje prema sopstvenim potrebama ili regulisati osvetljenje u zavisnosti od tipa igre. Osvetljenje je postavljeno centralno unutar svakog prekidača čime se omogućava da slova na tasterima budu ravnomerno osvetljena.

Arx Control aplikacija

Arx Control je nova Logitech G aplikacija preko koje je omogućeno primanje širokog spektra informacija na mobilnom uređaju, uključujući statističke i sistemske informacije, informacije o kontroli u igri i kontroli medija. Koristeći Arx Control aplikaciju SDK programeri mogu čak i napraviti prilagođene aplikacije kako bi stvorili jedinstven sadržaj u igri. Programeri iz Valvea su među prvima isprobali ovu aplikaciju kako bi istražili mogućnosti integracije za Steam i druge popularne igre. Orion Spark podržava većinu iOS i Android uređaja pružajući tako jednostavan pristup podacima Arx Control aplikacije.

Devet programabilnih tastera

Moguće je konfigurisati kontrole u igri i makro naredbe na devet individualnih programabilnih G-tipki za brži i jednostavniji pristup kompleksnim naredbama. Orion Spark podržava do 27 komandi na tri profila za maksimalnu udobnost, a postavke su omogućene zahvaljujući Logitech Gaming softveru.

Cena i dostupnost

Orion Spark tastatura se očekuje u Evropi početkom novembra 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 179.99 evra. Za više informacija posetite sajt.

Čekamo vaše komentare i na Facebooku!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi