Ti učiš, učiteljica se skida! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ti učiš, učiteljica se skida!

CodeBabes sajt ima neodoljivu ponudu za sve koji žele da savladaju tražene tehnike kodiranja - što više učite, vaša instruktorka se više skida! Zainteresovani?

 Izvor: Promo.

Ukupno 22 CodeBabes lekcije čekaju da budu naučene, a u avanturu se kreće izborom jedne od atraktivnih učiteljica, koje su zadužene za kodiranje standarda poput:
- HTML
- CSS
- PHP
- SEO i dve posebne kategorije
- Uopšteno programiranje i
- Internet programiranje.

U čemu je fora. Pa - nema je! Što više se kandidat trudi, odnosno što više uči i polaže više testova na kraju svakog kursa, to učiteljica ostaje sa manje odeće. Kursevi su razvrstani u nivoe po težini, od "devica", do "razgolićena", a na kandidatu je da se dokaže.

Sajt trenutno raspolaže sa 22 lekcije raspoređene u četiri kategorije, dve će biti dodate uskoro, a periodično će se pjavljivati nove lekcije i kursevi. Potrebna je registracija na sajt, koja je besplatna, a CodeBabes će se potruditi da održe pažnju svih kandidata "na nivou".

Svetski mediji, poput "Business Insidera", "Washington Posta" i drugih nazivaju ovaj koncept učenja ćaknutim, ali delotvornim, a mi se nadamo da će na njemu biti i korisnika iz Srbije ;) Mnogi i dalje ne veruju da je sve ovo istina i smatraju CodeBabes šalom, a vi nam javite rezultate testova svakako - u komentarima ili na Facebooku!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi