Zašto ti treba novi antivirus? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto ti treba novi antivirus?

Ubedi nas da baš tebi treba novi antivirus za sve uređaje koje imaš i - tvoj je!

  Izvor: MONDO portal.

Kaspersky je raspoložen da vas nagradi novim antivirus rešenjem, i to Kaspersky Internet Security - Multi device 2014 izdanjem, kako biste mogli na adekvatan način da zaštitite tri svoja internet uređaje na pravi i pouzdan način. Ovim softverom možete zaštiti pametni telefon, tablet, laptop, računar ili neki drugi internet uređaj!

Sve detalje o Kaspersky Internet Security - Multi device 2014 možete pročitati OVDE, a evo šta treba da uradite da biste osvojii antivirus rešenje.

Pratite MONDO MobIT na Twitteru i prilikom svake objave koristite heštag (oznaku) #MobITAntivirus bez koje objave NEĆE BITI UZETE U OBZIR! Počevši od ponedeljka, 10. februara, do petka 14. februara, u tvitu, što sažetije, jasnije i bolje odgovorite zašto baš vama treba novi antivirus softver i možda baš vi budete odabrani za nagradu. Tri odgovora koja sakupe najviše "Favorites", odnosno zvezdica ulaze u izbor za nagradu, a MobIT ekipa izabraće pobednika čiji nam se tvit učini najadekvatnijim.

U igri možete učestvovati koliko god puta poželite, svaki put uz #MobITAntivirus oznaku, a samo od broja zvezdica koje vaš tvit sakuppi zavisi da li ćete ući u izbor za nagradu!

Dakle, smislite dobar razlog zašto vam treba novi antivirus softver, dojavite nam ga uz heštag #MobITAntivirus i sakupljajte zvezdice. Pobednik prve nedelje biće proglašen u subotu, 15. februara u podne na našem portalu, Twitteru i na MONDO MobIT Facebook stranici! I tako tri puta, pa ako ne budete dovoljno ubedljivi prve, pokušajte opet druge i treće nedelje takmičenja!

A sada se "bacite" na smišljanje dobrih argumenata!

15. 02. 2014: Izvučen je dobitnik Kaspersky antivirusa #1! Ostala su još dva.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA