Šta koristite za četovanje? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta koristite za četovanje?

Toliko je aplikacija, a nas zanima koja je "osvojila" vaše prstiće.

 Izvor: MONDO portal.

Mobilni telefoni svoju popularnost duguju i SMS porukama, koje se zbog aplikacija za četovanje i različitih messengera koriste sve manje. Danas uz čet poruku možete da ubacite animirani smajli, fotku napravljenu kamerom, pa čak i video ili da pozovete osobu "s druge strane".

WhatsApp
Jedna od omiljenih aplikacija, koju koristi preko 400 miliona korisnika, nedavno je dobila prevod na srpski jezik, a korisnici je vole zbog lakog i brzog slanja fotki i velikog broja sličica i smajlija koji mogu da se pošalju uz tekst. Tu su i glasovne poruke i mogućnost rada na više uređaja. Dodatno o WhatsAppu pročitajte OVDE.

Viber
Sve bolja aplikacija za pozive i slanje poruka dobila je nedavno mogućnost slanja crteža koje korisnik može da nacrta, kako bi bolje iskazao šta misli i oseća. Takođe, nedavna podrška za Stiker Market omogućava ubacivanje mnogo većeg broja slika i animacija u Viber poruke. Viber je gotovo jedina aplikacija koja radi na gotovo svakoj mobilnoj platformi i računarima. Sve o Viberu čeka vas OVDE.

Facebook Messenger
Nedavno je potpuno redizajniran i dobio je mogućnost integracije sa SMS i MMS porukama, pa ako koristite FBM nema potrebe da poruke otvarate u klasičnoj SMS aplikaciji. Sadrži veliki broj dodatnih sličica i jedinstveni ChatHeads, koji omogućava da kontaktima pristupite i sklonite ih lako, kada god poželite. Sve novosti za FBM pronaći ćete OVDE.

BlackBerry Messenger
Jedan od zaštitnih znakova BlackBerry platforme dostupan je na iOS i Android platformi i izuzetno je popularan. Zašto je to tako pročitajte OVDE.

WeChat
Kineski čet servis je uz pomoć Mesija i drugih internacionalnih zvezda zagolicao mnoge korisnike da ga probaju, ali je svojim kvalitetom uspeo da ih zadrži. Sada ga svakodnevno koristi 350 miliona ljudi i deo je kineske društvene mreže koja preti da preotme popularnost Facebooku po broju korisnika. Ako vas interesuje više o WeChatu pisali smo o njemu OVDE.

Snapchat
Aplikacija oko koje se "otimaju" Facebook, Google i druge velike kompanije odbila je otkupnu ponudo od više milijardi dolara. Poznata je po tome što se fotke koje korisnici razmenjuju brišu nakon nekoliko sekundi. Više o aplikacije čitajte OVDE.

GTalk - Hangouts
Još jedan servis koji je u sebe integrisao SMS i MMS poruke često je prvi izbor korisnika, jer dolazi instaliran sa Android uređajima. Ipak, da li je zadržao sve one koji počnu da ga koriste? Saznajte više o Hangouts servisu, zamenu za GTalk.

Yahoo Messenger
Stare navike teško se menjaju, pa Yahoo Messenger još uvek koriste mnogi korisnici na računarima i pametnim telefonima. Android aplikakacija ima većinu servisa koje nudi konkurencija, ali mlađi korisnici ređe ga upotrebljavaju.

Skype
Od kada ga je kupio Microsoft Skype se integrisao sa većinom servisa te kompanije, a nakon nekog vremena preuzeo je i nekadašnje MSN Messenger korisnike. Skype konstantno poboljšava usluge, a sve o njima dato je OVDE.

Slobodno nam recite zašto koristite neki od čet servisa u komentarima ili na našoj Facebook stranici, gde vas čekaju zanimljivosti i super fotke ostalih vesti.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi