Jedno rešenje za zaštitu svih internet uređaja! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uređaji

Jedno rešenje za zaštitu svih internet uređaja!

Izvor mondo.rs
Izvor mondo.rs

Upoznajte bezbednosni proizvod Multi device 2014, koji pruža zaštitu za najčešće korišćene uređaje, samo jednim kodom za sve njih!

Prema B2C Global Brand Tracker istraživanju kompanije B2B International, sprovedenog u aprilu 2013. godine, prosečno domaćinstvo ima do pet. Potrošači kupuju sve više uređaja, pa zadatak održavanja i ažuriranja tih uređaja postaje komplikovaniji.

Sa Kaspersky Internet Security - multi device 2014, korisnici imaju jedan aktivacioni kod za više uređaja i jedan datum početka validacije proizvoda, što olakšava rukovanje njihovim različitim uređajima.

Smart telefoni i tableti su postali nova standardna alatka za pretraživanje, interakciju i kupovinu na mreži, ali uprkos svojoj popularnosti, mnogi korisnici su i dalje uporni u svojoj uverenosti da su rešenja koja omogućavaju bezbednost na internetu uglavnom potrebna za PC računare.

Čak više od 50 odsto Android korisnika i više od 60 odsto Mac korisnika smatra da zaštita nije neophodna za njihove uređaje. Iako su uređaji koji se koriste za pristup internetu postali manji, oni se koriste za pristup Internetu isto kao tradicionalni računari, i zbog toga su mete sajber pretnji. Mac računari, smart telefoni i tableti redovno postaju meta sajber kriminalaca koji prilagođavaju svoju taktiku i ciljeve kada god primete nove prilike da ukradu novac.

Postoje i zajedničke pretnje koje predstavljaju opasnost za korisnike različitih uređaja bez obzira na operativni sistem. Među njima su fišing i spam. Anti-virus i anti-fišing tehnologije Kaspersky Internet Security – Multi device blokiraju zlonamerne i fišing linkove poslate putem društvenih mreža (Facebook, Twitter, itd), elektronskom poštom ili na druge načine. Osim toga, oni iobaveštavaju o sumnjivim linkovima koji se mogu naći u SMS porukama poslatim na mobilne uređaje.

Sadržaji za odrasle takođe pripadaju uobičajenim pretnjama sa kojima se suočavaju korisnici više uređaja. Deca često koriste uređaje svojih roditelja da igraju razne igre, surfuju po internetu, komuniciraju na društvenim mrežama ili čak i pokušaju da kupe neki softver, robu ili usluge na mreži, kreditnim karticama svojih roditelja.

Takvo internet iskustvo može biti štetno za decu ne samo u psohološkom smislu, već može da dovede i do problema u kompjuterskoj bezbednosti i kompromituje sigurnost porodičnog budžeta.

Model Roditeljske kontrole u Kaspersky Internet Security - Multi device 2014 i za Windows i za Mac računare, omogućava roditeljima da kontrolišu kako njihova deca koriste internet - jer ovom alatkom mogu da blokiraju sajtove sa neželjenim sadržajem, ograniče vreme koje dete može da provede na internetu i spreče male korisnike da otrkiju lične podatke.

Jedan od najčešćih scenarija korišćenja elektronskih uređaja je online kupovina. Danas čak 82 odsto korisnika kupuje raznu robu na internetu. Zahvaljujući brojnim tehnologijama integrisanim u Kaspersky Internet Security - Multi device 2014, internet kupovina može biti u potpunosti bezbedna.

Anti-fišhing za Android, Windows i Mac, „Security Keyboard" opcija za unos finansijskih podataka na PC i Mac računarima, i „Safe Money" tehnologija za Windows, pružaju unapređenu bezbednost pri korišćenju online bankarstva ili sistema platnog prometa kao što su PayPal , WebMoney, itd. kao i za online kupovinu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi