Savršena kućna pomoćnica: Čisti u tišini! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savršena kućna pomoćnica: Čisti u tišini!

Novi LG usisivač kojim se upravlja pomoću smart telefona je više nego stvaran. Vi odmarate, on usisava i ništa ne pita - samo radi!

 Izvor: LG Press Images.

Korejska kompanija nam predstavlja savršenu kućnu pomoćnicu: Smart HOM-BOT SQUARE, najnovijeg robota-usisivača, koji unapred zna gde, šta i kako treba počistiti. Vaše je samo da ga održavate preko komandi na svom smartfonu i da uživate!

Smart HOM-BOT SQUARE pruža značajna poboljšanja u tehnici čišćenja zahvaljujući LG Corner Master funkciji, za bolje i kompletnije čišćenje uglova. Pored toga, ovaj robotizovani usisivač je opremljen inovativnim smart tehnologijima koje uključuju Smart Control, Cleaning History, Smart Diagnosis, kao i opciju za ažuriranje softvera, koje omogućavaju korisnicima da daljinski kontrolišu ovaj uređaj uz pomoć smart telefona.

LG usisivač napravljen je tako da čisti temeljno i efikasno zahvaljući Corner Master funkciji koja uključuje korišćenje dve dugačke četke, senzore za detekciju uglova, kao i specifičan oblik ovog jedinstvenog uređaja. Senzori za detektovanje omogućavaju usisivaču da mapira tačnu lokaciju u kući, kao i da se samostalno okrene nakon što dođe do ivice sobe.

U poređenju sa robotima-usisivačima koji najčešće koriste jednu kameru za orijentaciju, Smart HOM-BOT SQUARE dizajniran je sa dve Dual Eye 2.0 kamere za pametnije, brže i efikasnije čišćenje. Navodeći se uz pomoć dve slike u sekundi, gornja i donja kamera skeniraju plafon, zidove i pod, čak i u mraku. Ovi podaci se zatim analiziraju od strane uređaja kako bi se generisala smart mapa. Ujedno, više senzora detektuje i pamti prepreke u polju od 180 stepeni, što omogućava robotu slobodno kretanja u različitim prostorijama.

Pored toga, veoma nizak nivo buke od svega 60 dBA znači da Smart HOM-BOT SQUARE neće uznemiravati članove vaše porodice dok gledaju televiziju, razgovaraju preko telefona ili odmaraju. Visok samo 89 mm, ovaj robotizovani usisivač može manevrisati po celoj kući sa velikom lakoćom, čak i ispod kreveta, kauča i ostalih teško dostupnih mesta.

Smart HOM-BOT SQUARE je takođe opremljen najnovijom smart tehnologijima poput Smart Control funkcije koja omogućava korisnicima da kontrolišu uređaju uz pomoć smart telefona, iz bilo kog dela kuće. Na taj način, više ne postoji potreba za ručnim pritiskanjem dugmeta Start ili traženjem daljinskog upravljača. Takođe, Cleaning History aplikacija omogućava korisnima da veoma jednostavno prate proces čišćenja. Uz pomoć Map View funkcije, korisnik može videti tačno koji delovi kuće su počišćeni, a koji nisu. Osim toga, korisnicima je omogućeno da stvaraju potpuno automatizovani raspored čišćenja koristeći smart telefon.

Usisivač može da radi satima, a kada za tim oseti potrebu samostalno odlazi na konektor punjača i počinje proces punjenja.

Šta da vam kažemo, jedva čekamo da ga vidimo na delu ;)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi