Preuzmite novi GMail za Android | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preuzmite novi GMail za Android

Google je korisnicima tri Android platforme - Froyo, Ice Cream Sandwich i Jelly Bean - obezbedio poboljšanu GMail aplikaciju.

Novosti i poboljšanja razlikuju se za svaku od platformi, ali zajednička su im poboljšanja brzine korišćenja, pretrage i unapređena stabilnost aplikacije.

Jelly Bean korisnici sada imaju na raspolaganju opciju da na mejl odgovore, obrišu ga ili ga arhiviraju odmah iz padajuće liste sa Android notifikacijama i obaveštenjima. Nema potrebe za odlaskom u GMail aplikaciju, sada pomenute tri opcije mogu da se koriste odmah, na ekranu sa obaveštenjem o pristiglom mejlu.

Ice Cream Sandwich Android korisnici dobili su bržu pretragu sadržaja mejlova i pridruženih fajlova, čak i kada je aktivan Offline mod aplikacije.

Na kraju, korisnici Froyo/Gingerbread Android verzije dobili su neke od opcija koje sada koriste Jelly Bean korisnici i nove API nazive za developere.

Nova verzija GMail aplikacije već sada je dostupna svim Android korisnicima i, ako vam već nije stiglo obaveštenje o nadogradnji, potražite GMail u listi instaliranih aplikacija u Play prodavnici i sami preuzmite novu verziju.

(Marko Čavić, MONDO)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi