LinkedIn redizajnirao profile korisnika | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LinkedIn redizajnirao profile korisnika

MONDO portal je među prvima dobio priliku da vidi i isproba novi, unapređeni LinkedIn profil uprošćenog dizajna i bolje preglednosti.

Pojednostavljena verzija LinkedIn profila sadrži jednak broj informacija o korisniku, ali raspoređenih u plutajuće, preglednije boksove, koje korisnik može da prilagodi svojim potrebama.

Panelni interfejs je sada veoma popularan, pa je i LinkedIn rešio da ga isproba i prvi rezultati su sasvim dobri. Prelaskom miša preko nekog od panela-boksova on se ističe i povećava u odnosu na druge, omogućavajući tako da korisnik koji pregleda nečiji profil dobije više informacija u preglednijem obliku.

Unapređen je i grafički prikaz, pa će novi profili, sem što bolje i modernije izgledaju, imaju i nove Infografike, koje će na zanimljiv način predstavljati informacije korisnika, ali i kontakata iz njegove mreže.

Interfejs profila je rasterećen izbacivanjem velikog broja nepotrebnih elemenata, što će doprineti bržem i lakšem korišćenju poslovne mreže, kao i njegovom bržem učitavanju. Na kraju treba spomenuti i nove načine povezivanja sa drugim korisnicima i bolju međusobnu komunikaciju putem novih i starih alatki.

Novi LinkedIn profili selektivno pojavljivaće se u narednim nedeljama, a da biste ih koristili moraćete da dobijete pozivnicu. Dok ona ne stigne naučite kako da poboljšate svoj status na LinkedIn mreži i kako da privučete veći broj pregleda svog profila.

(MONDO)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi