Otkrivamo vam slušalice koje ostaju na svom mestu čak i tokom najintenzivnijih aktivnosti | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkrivamo vam slušalice koje ostaju na svom mestu čak i tokom najintenzivnijih aktivnosti

Šta se dobije kada se spoje nesvakidašnji dizajn, kvalitetan zvuk i vrhunska autonomija?

 Huawei FreeClip Izvor: SmartLife / Ilija Baošić

Koja je to karakteristika bežičnih slušalica koju smatramo najvažnijom? Neko će reći da je u pitanju kvalitet zvuka, neko da je to autonomija baterije, a nekome je lakoća korišćenja najbitnija. Zapravo, ne postoji pogrešan odgovor - ono što želimo od svojih novih slušalica je krajnje subjektivno i u velikoj meri zavisi od različitih potreba koje svako od nas ima.

Međutim, šta god da preferiramo, niko od nas ne želi da nosi slušalice koje nas žuljaju, koje su neudobne ili koje jednostavno ne mogu da se zadrže na svom mestu, a to je, nažalost, nešto što često saznamo prekasno. Kao i naše potrebe, oblici uha se razlikuju, pa iako smo pročitali veliki broj recenzija i pronašli model koji nam deluje idealno, ništa ne garantuje da će iste i nama biti komforne za nošenje.

Baš zato želimo da vam otkrijemo slušalice koje su stvorene upravo sa ovim problemom na umu, odnosno dizajnirane na osnovu 10.000 različitih oblika ušne školjke kako bi se osigurala maksimalna udobnost. U pitanju je Huawei FreeClip.

Nesvakidašnji dizajn koji garantuje komfor prilikom nošenja

 Huawei FreeClip bubice Izvor: SmartLife / Ilija Baošić

Tradicionalan dizajn i Huawei FreeClip se ne mogu svrstati zajedno. U pitanju je model nesvakidašnjeg oblika koji prvi na svetu donosi C-bridge dizajn - inovativno rešenje koje omogućava kačenje i prilagođavanje slušalica obliku uha. Njihova ergonomija osigurava neverovatan komfor celodnevnog nošenja, a Ni-Ti-memorijska legura je ta koja obezbeđuje da FreeClip slušalice pouzdano ostanu na svom mestu i tokom najintenzivnijih aktivnosti.

U kombinaciji sa IP54 oznakom otpornosti na vodu i prašinu, ovo ih čini idealnim za sve koji se profesionalno ili rekreativno bave sportom.

 Osoba nosi Huawei FreeClip Izvor: SmartLife / Ilija Baošić

Njihov spoj udobnosti i upečatljive elegancije će jednako znati da cene i oni koji žele da im slušalice budu modni detalj. Između nežne boje lavande i elegantno crne, FreeClip je pogodan za sve prilike i odevne kombinacije - od dugih šetnji do važnih poslovnih sastanaka, od prolećnih haljina do svečanih odela.

Huawei FreeClip slušalice dolaze u kutijici oblika školjke koja je ne samo veoma udobna za držanje u ruci, već i dovoljno kompaktna ne bi li se neprimetno nosila u džepu, rancu ili tašni.

Napredne funkcije i vrhunski kvalitet zvuka

 Huawei FreeClip slušalice Izvor: SmartLife / Ilija Baošić

Iako je želeo da prvenstveno budu udobne za nošenje, Huawei se postarao da donese sve one karakteristike koje će učiniti FreeClip slušalicama vrhunskih performansi, ali i više od toga. Jedna od tih karakteristika je da uopšte nije važno u koje uvo se postavljaju - nema razlike između leve i desne slušalice, a algoritmi koji ih pokreću prepoznaju gde se nalaze i automatski prilagođavaju kanale.

Kako FreeClip slušalice primenjuju Open-ear koncept slušanja, one ne ulaze u ušni kanal. To znači da je rizik od oštećenja sluha ili iritacije uha manji, a takođe znači veću svest o okruženju i mogućnost vođenja razgovora, bez potrebe za odlaganjem u kutijicu.

Osetljive su na dodir i registruju prst na celoj svojoj površini, a korisnici mogu sami da u AI Life aplikaciji podešavaju kako će kontrolisati muziku, gde su im na raspolaganju i mnoge druge napredne funkcije kao što su smanjenje kašnjenja, kontrola detekcije nošenja i prilagođavanje zvuka sopstvenom ukusu.

 Huawei FreeClip bubice Izvor: SmartLife / Ilija Baošić

Kada je već reč o zvuku, Huawei FreeClip slušalice pružaju prvoklasan kvalitet, sa odličnom separacijom tonova, jasnim vokalima i moćnim basom - kombinacija koja omogućava odlično iskustvo slušanja omiljene muzike, ali i filmova, serija, audio knjiga i podcast-a.

Koristeći sofisticirani sistem obrnutih zvučnih talasa, rasipanje zvuka je svedeno na minimum, a u kombinaciji sa AI tehnologijom, ove slušalice imaju sposobnost filtracije glasova, pa su telefonski i video pozivi savršeno jasni, i što je najvažnije - privatni.

Kao i mnogi drugi Huawei uređaji, i FreeClip odlikuje besprekorno povezivanje, bez obzira da li se reprodukcija vrši sa Android ili iOS telefona, odnosno računara ili tableta. Zapravo, slušalice se mogu povezati sa dva uređaja istovremeno, ali je takođe moguće povezati dva para slušalica sa jednim uređajem za zajedničko iskustvo slušanja.

Baterija koja će izdržati dva maratona

 Huawei FreeClip baterija Izvor: SmartLife / Ilija Baošić

Zahvaljujući moćnim baterijama, bilo da se koriste na poslu ili tokom treninga, Huawei FreeClip slušalice će biti odličan saputnik. Njihova impresivna autonomija od 8 sati znači da mogu izdržati čitavu smenu, odnosno dva maratona, bez potrebe za punjenjem. U kombinacijom sa kutijicom, koja se može puniti žično i bežično, autonomija ovih slušalica je do 36 sati reprodukcije zvuka.

Huawei FreeClip slušalice se u prodaji mogu naći u A1, Yettel i Gigatron poslovnicama, a preporučena maloprodajna cena iznosi 27.999 dinara.

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Бранко

Huawei FreeClip у Русије се продаје по цени од 17.200 динара по курсу на данашњи дан. Значи, у Србији су оне скупље готово за 100€?! Које драње, страшно.