realme C67 stigao u Srbiju: Snapdragon i kamera od 108 MP po veoma primamljivoj ceni | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

realme C67 stigao u Srbiju: Snapdragon i kamera od 108 MP po veoma primamljivoj ceni

Autor Ilija Baošić

Šta nudi telefon koji želi da pruži još više za uloženi novac.

 realme C67 Izvor: realme

realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, lansirao je svoj najnoviji pametni telefon na - realme C67.

C serija sada donosi kameru od 108 MP, Snapdragon 685 čipset i veoma interesantne karakteristike koje ga postavljaju kao veoma primamljiv izbor u svom cenovnom rangu. Zapravo, realme C67 je dostupan po atraktivnoj promotivnoj ceni od 22 999 RSD do kraja februara.

realme je u novembru 2023. isporučio 200 miliona jedinica širom sveta, čime je postao peti najbrži brend koji je postigao prekretnicu od 200 miliona isporuka i zvanično se pridružio elitnom "Klubu od 200 miliona". A sada, zakoračivši u 2024. godinu, vizija je jasnija: sa novim sloganom "make it real" i identitetom brenda, Evropa nastavlja da bude strateško tržište kompanije, uz odluku da čvrsto stoji na poziciji Top 4, i zadrži zvanje najbrže rastućeg brenda u Evropi.

 realme C serija 100 miliona isporučenih telefona Izvor: realme

Takođe, C serija je dostigla 100 miliona isporuka, a C55 zabeležen je kao najprodavaniji proizvod u prethodnih godinu dana. Danas, C serija prolazi kroz izuzetnu transformaciju sa novim C67, koji predstavlja najveću nadogradnju unutar C serije do sada.

Četiri bitna unapređenja: kamera, performanse, dizajn i iskustvo korišćenja

realme C67 može se pohvaliti kamerom rezolucije od 108 MP, te najvećom veličinom senzora u svojoj cenovnoj kategoriji. C67 podržava direktan izlaz slika od 108 MP, gde svaki piksel radi u obradi slike, što kompanija kaže da rezultira kristalno čistim fotografijama.

Istovremeno, 3x In-sensor Zoom tehnologija na realme C67 koristi 12 miliona piksela u centru senzora od 108 MP kako bi omogućila snimanje fotografija bez gubitaka. Zajedno sa 3x senzorskim zumom, realme C67 takođe donosi namenski 3x portret režim, koji je najbolja opcija za snimanje ljudi, držeći ih jasnim i u fokusu, uz zamućenje oko subjekta koje dodaje utisak prirodne dubine.

 realme c67 Izvor: realme

Zahvaljujući najvećoj veličini senzora u kategoriji, realme C67 ima odlične mogućnosti prilikom noćnog snimanja sa 132% povećanom površinom za detekciju svetlosti, pa se očekuje da će korisnici moći da snimaju fotografije sa sjajnom bojom, dubinom i jasnoćom čak i noću.

C67 poseduje Snapdragon 685 čipset, koji je prvi Snapdragon 6nm čipset u realme C seriji. Ovaj čipset optimizovan je za balans snage i efikasnosti, odnosno za iskustvo koje je prijatno i stabilno čak i pri zahtevnim zadacima. U poređenju sa realme C55, kompanija kaže da realme C67 donosi 15% povećanje performansi procesora i 10% povećanja performansi grafike.

 realme c67 dizajn Izvor: realme

Kada je reč o ekranu i dizajnu, realme C67 poseduje ekran koji se osvetljava do maksimalnih 950 nita, obezbeđujući veoma dobru vidljivost, čak i pod direktnom sunčevom svetlošću. Štaviše, C67 je prvi telefon u svom cenovnom rangu koji je uklonio plastični držač ekrana, što je karakteristika dizajna koja je, zbog složene strukture, obično rezervisana za flegšip uređaje.

C67 dolazi u dve boje, Sunni Oasis i Black rock. Napredni proces gradijentnog premaza na poleđini C67 stvara prijatnije efekte boja, sa dubljim teksturama i slojevima koji reflektuju i prelamaju svetlost na jedinstven način.

Korisnici mogu dobiti interaktivne softverske funkcije sa Mini Capsule 2.0, te kada puštaju muziku, dobijaju dinamičke muzičke pop-up prozore, što omogućava da kontrolišu muziku i prelaze između pesama jednostavnim prevlačenjem levo ili desno. Korisnici takođe mogu da dobiju i savršeno tempirana vremenska obaveštenja sa živopisnom animacijom.

Takođe, C67 donosi 256 GB interne memorije, 8 GB RAM, NFC od 360° i ultra-linearne dvostruke stereo zvučnike.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA