WhatsApp za brzu i jeftinu komunikaciju | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

WhatsApp za brzu i jeftinu komunikaciju

WhatsApp aplikacija omogućava da prijatelje i kolege zovete potpuno besplatno, ako i oni imaju tu aplikaciju, ali i da im šaljete razne vrste fajlova.

Za razliku od Skype programa WhatsApp samostalno nakon instalacije prepoznaje korisnike iz vašeg imenika, i ako oni imaju WhatsApp nalog automatski ih dodaje na listu, odakle ih odmah možete pozivati i slati im SMS poruke ili slike.

WhatsApp funkcioniše preko Wi-Fi mreže ili 3G/HSDPA konekcije, ali se uspostava veze i pozivi ne naplaćuju bez obzira na to da li pozivate kontakte u zemlji ili inostranstvu. Kvalitet razgovora je veoma visok, a program ne sadrži reklame i obezbežuje maksimalnu zaštitu privatnosti korisnika.

Interfejs aplikacije je vrlo jednostavan, a ekranski vidžet omogućava da na poruke i poslate slike odgovorite bez aktivacije aplikacije, direktno iz vidžeta. Najnovija mogućnost WhatsAppa jeste slanje grupnih SMS poruka za više korisnika odjednom tj. grupno četovanje.

Pozivanje se vrši veoma jednostavno. Odete u imenik svog Android telefona, izaberete opciju poziva ili pisanja poruke i kliknete na WhatsApp logo. To je sve. Ipak, ono što WhatsApp razlikuje od ostalih aplikacija jeste mogućnost slanja video snimaka, slika i drugih multimedijalnih fajlova, uključujući i bilo koje druge vrste fajlova.

Ukoliko vam neko pošalje poruku dok ste van mreže, ona će vas sačekati kada se pojavite online, a takođe mžete postaviti opciju da se WhatsApp samostalno podiže, zajedno sa uključivanjem telefona ili tableta.

Aplikacija je besplatna i ocenejna sa čak 4.6, na osnovu 1.3 miliona korisnika u Google Play Marketu. WhatsApp je prezet izeđu 50 i 100 miliona puta. Uživajte u razgovorima i razmeni fajlova, jer aplikacija podržava sve aktuelne platforme, uključujući Android, iOS, Symbian i BlackBerry.


(MONDO)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA