Nova generacija interaktivnih displeja: Traju duže, prikazuju lepšu sliku i otporni su na sve vremenske uslove | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova generacija interaktivnih displeja: Traju duže, prikazuju lepšu sliku i otporni su na sve vremenske uslove

Hisense komercijalni ekrani donose 4K sliku u metalnom kućištu sa zaštitom od prašine i dodatnom otpornošću, uz jasnu čitljivost i danju i noću.

 Hisense nova generacija interaktivnih displeja Izvor: Hisense

Nudeći tehnologiju projekcije prilagođenu savremenoj dinamici poslovanja, kineski gigant sa tradicijom dužom od 50 godina, nastavlja da ide u korak sa potrebama tržišta i krajnjih korisnika. Poslednje inovacije kompanije Hisense fokusirane su na revolucionarna rešenja u domenu prezentacije vizuelnog sadržaja.

Po ugledu na panele prve kategorije koje koristi u televizorima već prepoznatog kvaliteta, Hisense je predstavio jedinstvene komercijalne displeje koji nude mnogo više od tradicionalnih ekrana - jasan 4K prikaz i dodatne upotrebne mogućnosti.

Osim popularnijih varijanti ovih uređaja poput interaktivnih tabli i digitalnih displeja, Hisense donosi i LED wall ekrane, kao i spoljašnje displeje namenjene emitovanju sadržaja na otvorenim javnim površinama. Svakako, ono što je zajedničko za sve Hisense komercijalne displeje je prikaz koji teško ostaje neprimećen.

Savršena podrška komunikaciji i edukaciji

 hisense dispej Izvor: Hisense

Kreiranjem uređaja koji objedinjuju sve elemente table za pisanje, konferencijskog ekrana i ekrana za prezentacije, Hisense pred korisnike stavlja mogućnost kombinovanja različitih funkcionalnosti i prilika za upotrebu interaktivnih displeja. Displej osetljiv na dodir podržava intuitivno pisanje, brisanje, sve vrste upravljanja informacijama, kao i njihovo dodatno vizuelno isticanje.

Povezivanje sa eksternim uređajima poput računara, mobilnih telefona i tableta putem Wi-Fi dongle uređaja ili HDMI kabla omogućava laku kontrolu emitovanog sadržaja.

Što se tiče kvaliteta prikaza, ne treba posebno napominjati koliko detalja nudi 4K rezolucija, a ekran od termički obrađenog kaljenog stakla pruža pouzdanu zaštitu od spoljašnjih oštećenja, ogrebotina i udaraca.

Ovi uređaji dolaze u dve varijante - korporativnoj, više orijentisanoj ka konferencijskoj funkciji, i edukativnoj, savršeno prilagođenoj uslovima školskih i fakultetskih učionica. Iako poseduju impresivan kvalitet prikaza, razlika leži u tome što korporativna varijanta poseduje kameru i zvučnik, pa korisnici zapravo dobijaju i podršku za video sastanke, konferencijske pozive i slično.

S obzirom na to da je njihov softver zasnovan na Pure Android sistemu, omogućen je i pristup Play Store platformi, gde se mogu pronaći korisni alati prilagođeni radu na interaktivnim displejima.

Prikaz koji privlači pažnju

 digitalni displeji hisense Izvor: Hisense

Hisense digitalni displeji bi se najjednostavnije mogli definisati kao profesionalni TV ekrani koji su namenjeni za upotrebu u svim profesionalnim okruženjima: prodavnicama, kafe barovima, kladionicama, teretanama, tržnim centrima, kulturnim ustanovama i slično.

Sa maksimalnom jačinom osvetljenja od 500 nita, paneli digitalnih displeja mogu da prikažu živopisnu i jasnu sliku u bilo koje doba dana - nezavisno od vremenskih uslova. Na taj način svaka projekcija ostaje maksimalno čitljiva i zasićenih boja, a kvalitet detalja na najvišem nivou.

Ove, popularno rečeno, LED svetleće reklame su praktične i zbog izuzetno lakog postavljanja - u horizontalnoj ili vertikalnoj poziciji - što znatno olakšava posao kada je u pitanju menadžment prostora.

Ipak, njihova posebnost ogleda se u nečem drugom: za razliku od standardnih monitora i TV uređaja, Hisense digitalni displeji obezbeđuju prikazivanje multimedijalnog sadržaja tokom 24 časa, svakog dana u nedelji i to do 6 godina, na koliko su i sertifikovani. Slike, video materijali, sa ili bez audio podrške, mogu se emitovati neprestano i to više od 50.000 sati.

Kvalitet svakako ne izostaje ni kada je u pitanju njihova izrada. Metalno kućište osigurava znatno bolju zaštitu u odnosu na plastičnu konstrukciju kod uređaja sličnog profila. Osim toga, poseduju i dodatnu zaštitu od prašine radi sprečavanja kvarova usled gomilanja nečistoća.

Kada je reč o upravljanju sadržajem - odabir emitovanog materijala ne može biti jednostavniji. Uz napredni CMS softver, Hisense korisnicima displeja pruža mogućnost jednostavnog upravljanja putem jedne aplikacije sa preglednim i intuitivnim interfejsom, koji mogu koristiti apsolutno svi.

 Content management system.jpg Izvor: Hisense

Tehnologija koja nudi pogled u budućnost

Najviši kvalitet prikaza, ekrani koji se prilagođavaju svakom okruženju i tehnologija upravljanja koja inspiriše na kreiranje sjajnog sadržaja - sve to, ali i mnogo više, objedinjeno je u Hisense komercijalnim displejima.

U kancelarijama, kafićima, šoping centrima, učionicama ili čak pod otvorenim nebom, gde god da se nalaze ovi uređaji privlače pažnju gledalaca sadržajem koji je uvek primećen.

Hisense X B2B
Izvor: Hisense

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA