KUPUJETE FRIŽIDER? Obratite pažnju i na važne detalje! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUPUJETE FRIŽIDER? Obratite pažnju i na važne detalje!

Izaberite moderan i praktičan Side-by-side frižider koji će trošiti manje struje, biti održiviji, raditi tiho i dugotrajno, ali i sačuvati hranu i sve druge namirnice u savršenom stanju što duže.

 Detalji na koje treba obratiti pažnju pri kupovini frižidera Izvor: Hisense

Side-by-side frižideri sve su popularniji, ne samo zbog atraktivnog izgleda, već i zbog praktičnosti. Kao što im samo ime kaže, ovo su uređaji kod kojih se frižider i zamrzivač nalaze jedan pored drugog, dele isti prostor, ali svaki ima zasebna vrata. Ovakva podela donosi preglednost i prostranu unutrašnjost, a objasnićemo i neke od tehnologija zbog kojih su ovi uređaji kvalitetniji, dugotrajniji i ekološki prihvatljiviji.

Vaša kuhinja može biti opremljena inovativnim Hisense Side-by-side frižiderom koji predstavlja nesvakidašnji spoj stila i funkcionalnosti. Sofisticiran izgled čini ga snažnim vizuelnim elementom svakog prostora, a kombinacija stila, praktičnosti i napredne tehnologije nezaobilaznim izborom modernog domaćinstva. Ovaj frižider ne samo da čuva vašu hranu na najbolji način, već i unosi dozu atraktivnosti i luksuza u vaš životni prostor.

Side-by-side frižider, poznatiji i kao američki frižider sadrži niz savremenih funkcija i programa. Bilo da li je reč o belom, crnom ili sivom modelu, zadnji zid Hisense Side-by-side frižidera je prekriven nerđajućim čelikom, čime se obezbeđuje optimalna distribucija hladnog vazduha.

 Hisense američki frižider Izvor: Hisense

Napredne funkcije Hisense Side-by-side frižidera

Ono što ovaj uređaj čini posebnim i izdvaja ga od drugih jeste njegova unutrašnjost. Dizajniran je kako bi se maksimalno iskoristio raspoloživi prostor, a to olakšava organizaciju hrane i pronalaženje namirnica. Ipak, bez inovativnih tehnologija ovo bi bio sasvim običan frižider, zbog čega ćemo vam ukratko objasniti novitete, koje Hisense uvodi svojim Side-by-side frižiderima u ponudu.

  • Moderni inverter kompresori mere uslove unutar frižidera i podešavaju emisiju hlađenja kako bi se osigurala stabilna temperatura, štednja energije i tiši rad, što produžava život vašeg uređaja (svi Hisense Side-by-side frižideri sa inverterom imaju garanciju do čak pet godina)
  • Fresh Crisper fioka namenjena je svežem voću i povrću, temperatura u njoj je tek malo viša u odnosu na ostale delove frižidera i tako je omogućeno duže zadržavanje svežine ovih namirnica
  • Moisture Fresh Crisper podešava nivo vlažnosti u zavisnosti od toga koju vrstu proizvoda želite da čuvate, te naa ovaj način hrana će uvek ostaje sveža i spremna za serviranje
  • Total No Frost tehnologija omogućava da zidovi vašeg frižidera uvek budu čisti i bez imalo leda, čime se obezbeđuju savršeni uslovi za slobodnu cirkulaciju vazduha
  • Multi Air Flow sistem održava konstantnu temperaturu zbog čega je hrana uvek istovremeno ohlađena i spremna za jelo ili dalju obradu
  • Super Cool funkcija ima mogućnost smanjenja unutrašnje temperature i održavanja zone frižidera još hladnijom, na +2℃ tokom šest sati, za brzo hlađenje hrane i pića kad je to posebno važno
  • Ledomat i slavina za vodu deo su nekih Side-by-side Hisense frižidera i omogućavaju brz pristup ledu i svežoj vodi, bez otvaranja vrata, dok drugi modeli nude praktičnu Twist ledomat komoru, koja se može staviti bilo gde u zamrzivač.

Važni detalji o kojima je bitno voditi računa

Inovacije koje Hisense donosi sa svojim Side-by-side frižiderima ne zaustavljaju se na pomenutim tehnologijama, nego obuhvataju i niz vrlo važnih, a korisnih dodataka, o kojima malo ko razmišlja, ali je bitno obratiti pažnju i na njih.

Recimo, Alarm na vratima je funkcija koja će vas zvučnim signalom upozoriti da ne ostavite vrata otvorenim nepažnjom. Na taj način ne samo da ćete zaštiti ono što je unutra, nego ćete i uštedeti struju. Uživajte u tišini, jer uz ventilator od vrhunskih materijala i sa ugrađenim sistemom kompresora, Hisense Side-by-side frižideri donose stabilan rad i nizak nivo buke, niži od 37 decibela u najbučnijem trenutku rada - kao da ste u čitaonici, recimo.

 Hisense Side-by-side frižider buka Izvor: Hisense

Upravljajte podešavanjima svog frižidera jasnim LED ekranom sa kontrolama na dodir do koga je lako doći, i još lakše ga koristite. Brzo i u samo par klikova izaberete željenu temperaturu za svaki odeljak, programirajte rad ili uključite režim koji želite. Određeni Hisense Side-by-side frižideri imaju i režim rada za odmor. Uz njega frižider će održavati deo za hlađenje na 15℃ u najefikasnijem trenutku rada, što će pomoći da se namirnice ne pokvare i trošiti manje struje dok ste vi na odmoru.

Ekološki prihvatljiviji, dostupni onlajn i uživo

Hisense je ekološki brend, dobitnik prestižne srebrne EcoVadis medalje, a Pure Flat serija Side-by-side frižidera opremljena je najnovijom tehnologijom kako bi potrošnja energije bila minimalna. Ovo omogućava da smanjite troškove električne energije, ali istovremeno korišćenje Hisense frižidera čini značajno održivijim.

 Hisense Side-by-side frižider Slika 8.jpg Izvor: Hisense

Uživanje u svežim namirnicama, organizovanoj unutrašnjosti i tehnološkim inovacijama postaje svakodnevno zadovoljstvo. Zato, posetite Hisense Srbija sajt na kojem ćete pronaći sve detalje i cene novih Side-by-side frižidera dostupnih kod nas.

Ne zaboravite da ove i mnoge druge Hisense proizvode imate mogućnost da pogledate uživo u Hisense / Gorenje Studijima u 10 gradova širom Srbije, kao i kod prodajnih partnera Hisense kompanije.

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA