Huawei kamion i ove godine posetio Srbiju, u fokusu rešenja za obrazovanje i zdravstvo | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Huawei kamion i ove godine posetio Srbiju, u fokusu rešenja za obrazovanje i zdravstvo

Huawei je i ove godine u Srbiji u svom čuvenom kamionu predstavio niz najnovijih rešenja koja na potpuno nov način digitalizuju obrazovanje, zdravstvo, ali i sve druge industrije.

 Huawei 5G kamion posetio Srbiju Roadshow 2023 Izvor: Smartlife

Promene na tržištu i ponovo stavljen fokus na održivost su među najhitnijim pitanjima sa kojima se IKT suočava danas. Huawei Europe Enterprise Roadshow 2023 je upravo iz tog razloga širom Starog kontinenta i u Srbiji predstavio najnovije tehnologije i rešenja kompanije Huawei Enterprise i njihovu ulogu u suočavanju sa izazovima digitalizacije. Posetioci "Huawei kamiona", kako se postavka popularno zove, imali su priliku da vide demonstracije Huawei proizvoda iz prve ruke uz stručne savete vodećih Huawei inovatora.

Nakon uspeha prošlogodišnje prezentacije koju je obišlo preko 8.500 ljudi, ove godine je Huawei Europe Enterprise Roadshow povezao kupce, partnere i stručnjake iz industrije kroz diskusije o pitanjima specifičnim za industriju u obrazovanju, vladi, zdravstvu, ISP-u, maloprodaji, finansijama i transportu.

Ova svojevrsna IKT izložba pojaviće se u više od 70 gradova širom Evrope do kraja oktobra, počevši od Švedske, preko Danske, Francuske, Portugalije, Poljske, Nemačke, Španije, Srbije, Mađarske, Holandije, Švajcarske, Luksemburga, Belgije, Norveške, Finske, Bugarska, Grčka, Turska, sve do Rumunije, Austrije, Češke i Irske.

Tod Sun, potpredsednik Huawei odeljenja za evropski marketing i prodaju rešenja za preduzeća, rekao je: "Huawei je posvećen tome da bude pouzdan partner za digitalnu transformaciju preduzeća. Cilj ovogodišnjeg događaja jeste da podrži klijente i partnere u svim industrijama sa otvorenim forumom za saradnju na njihovim najhitnijim izazovima. Putem personalizovanih rešenja i lako prilagodljivih scenarija, cilj nam je da stvorimo realnu i opipljivu vrednost sa našim najnovijim, još inovativnijim proizvodima, servisima i rešenjima".

Najvažnije što je Huawei prezentovao ove godine

Huawei asortiman standardnih i bežičnih LAN rešenja i infrastrukture za preduzeća, uključujući i CloudCampus 3.0 (veobuhvatno rešenje za LAN, VLAN i VAN), CloudEngine prekidače (skaliranje mreže, automatizacija i programiranje za različite veličine mreže) i AirEngine VLAN pristupne tačke (AP), koje su već nagrađivano rešenje sa Gbps brzinama za bežične kampuse.

Kompanija Huawei je nedavno dobila novu prestižnu nagradu 2022 Gartner Magic Quadrant za svoja rešenja u oblastima bežične i standardne LAN infrastrukture za preduzeća.

Rešenja iz Huawei kamiona 2023

Kompanija je prikazala veliki broj inovacija iz različitih sektora, kojima je demonstrirala svoju svestranost i rešenost da svakom preduzeću, bez obzira na njegovu veličinu, omogući održivije i pouzdanije poslovanje svuda i u svakom trenutku. Neka od rešenja prikazanih su:

Data centar za uštedu energije zasnovan na energetski efikasnim tehnologijama i pristupima za smanjenje potrošnje resursa i niže emisije ugljenika. Novi Huawei Data centar opremljen je naprednim sistemima za hlađenje, sistemima za upravljanje napajanjem i energetski efikasnim hardverom za značajno smanjenje uticaja na životnu sredinu.

OceanStor Dorado 2000 i OceanProtect X3000 su portfolio primarnog i rezervnog skladišta za početni nivo dizajniran da pomogne malim i srednjim preduzećima u izgradnji isplativih sistema za skladištenje. Ovim su u mogućnosti da brzo i jeftino prevaziđu izazove kao što su visoki troškovi održavanja i posebno održavanja u centrima podataka i nestabilnih usluga sistema.

Rešenje za višeslojnu zaštitu od ransomvare-a (MRP) nudi vrhunsko šifrovanje i zaštitu podataka kroz poboljšanu detekciju mrežnog skladišta, odgovore za krizu i oporavak nakon nje.

Optical, potpuno optičko OTN zeleno rešenje zasnovano na velikom propusnom opsegu, širokoj pokrivenosti, visokoj pouzdanosti, inteligentnoj O&M i tehnologiji koja štedi prostor.

Green All-Optical OTN Campus koji smanjuje potrošnju energije u kampus mrežama istovremeno osiguravajući visoke performanse i dostupnost.

HEER 2023 rešenja za zdravlje: Huawei već neko vreme intenzivno razvija inovativne medicinske servise, a među novim i prikazanim rešenjima su i ona za skladištenje zdravstvenih informacija. Na ovaj način industriji se pruža mogućnost da ostvari nekoliko ciljeva - pouzdanija IT odeljenja; i brza i stabilna baza podataka, kakav je centralizovani hab za podatke, koji može da pruži uslugu bilo kada i bilo gde, za pacijente i lekare.

Na ovaj način kompanija Huawei se pridružila partnerima u osmišljavanju i realizaciji telemedicinskih rešenja u sektorima dijagnostike, zdravstvene zaštite i mobilne medicinske nege. Na ovaj način kompanija Huawei pomaže bolnicama da pruže medicinske usluge na način na koji su pacijenti spremniji da ih prihvate.

HEER 2023 rešenja za obrazovanje: Pametna Huawei učionica, konvergentna mreža za kampuse i distribuirana rešenja za skladištenje i memoriju digitalizuju istovremeno predavanja i učenje (praćenje nastave). Konvergentna mreža kampusa omogućava nesmetan pristup nastavnicima i studentima, dok centralizovana onlajn obrazovna video platforma efikasno balansira obrazovne resurse cele zemlje, poboljšavajući nastavu, učenje i unoseći novu pokretačku snagu u digitalizaciju obrazovne industrije.

Ukoliko želite da saznate više o Huawei Europe Enterprise Roadshow 2023 posetite LINK.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA