Coca-Cola pravi pametni telefon - Colaphone | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Coca-Cola pravi pametni telefon - Colaphone

Kompanija Coca-Cola će u prvom kvartalu ove godine lansirati svoj prvi pametni telefon, Colaphone.

 Coca Cola pravi pametni telefon Colaphone Izvor: SmartLife / Realme

Coca-Cola, jedan od najpoznatijih brendova u svetu, navodno se sprema da lansira pametni telefon - Colaphone. Tako bar tvrdi pouzdani insajder Ice Universe, koji je na svom Twitter profilu objavio izgled telefona.

Na objavljenoj slici, koju možete videti u tvitu ispod, prikazan je uređaj sa crvenom poleđinom na kojoj je velikim slovima ispisano Coca-Cola sa desne strane, kao i malim slovima u levom donjem uglu. Takođe, u gornjem levom uglu se nalaze dva odvojena "ostrva" kamere, kao i blic.

Ice Universe je takođe podelio Twitter profil koji je navodno povezan sa ovim telefonom, i pitao korisnike da li mogu da pogode sa kojim je proizvođačem Coca-Cola sarađivala.

Detalja je još uvek premalo, ali prema našem mišljenju, Colaphone će biti rebrendirani realme 10. Na naslovnoj slici ovog teksta se nalazi slika ovog telefona preko kojeg smo prelepili Colaphone poleđinu, a pozicije kamera, blica i malih slova su se u potpunosti poklopile sa modelom kompanije realme.

Treba napomenuti da Cola-Cola nije prvi brend koji je sklopio partnerstvo za proizvodnju pametnog telefona. Davne 2015. godine je to takođe učinio Pepsi, sa kompanijom Shenzhen Scooby Communication Equipment, nakon čega je svet imao priliku da vidi Pepsi Phone P1.

Naravno, ostaje da se vidi kada ćemo i gde videti Colaphone, mada prema informacijama koje nam dolaze iz Indije, to će se desiti već u ovom kvartalu i biće ekskluzivan za indijsko tržište.

DODATAK: REALME JE POTVRDIO DA PRAVI COLAPHONE!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA