PROVIDNI TELEFON USKORO STIŽE: Snapdragon čipset, koštaće 500 evra | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROVIDNI TELEFON USKORO STIŽE: Snapdragon čipset, koštaće 500 evra

Prve informacije o prvom telefonu kompanije Nothing

 Nothing phone (1) stiže 21. jula cena Izvor: Wallpaper / Nothing

Kompanija Nothing je konačno potvrdila da će njihov prvi telefon biti lansiran ovog leta. Izvršni direktor Karl Pei takođe je otkrio će Nothing phone (1), kako su ga nazvali, imati Qualcomm Snapdragon čipset i da će ga pokretati prilagođena Android varijanta pod imenom Nothing OS.

Izveštaj koji nam donosi Maks Džambor, koji je već imao nekoliko tačnih procurelih informacija o OnePlus uređajima, tvrdi da će telefon biti predstavljen 21. jula i da će koštati oko 500 evra. Naše je da se nadamo da će se u telefonu naći najbolje što Qualcomm ima da ponudi, ali za taj novac je realno očekivati da će phone (1) pokretati Snapdragon 7 Gen 1 čipset.

Možda će vas zanimati

Dodatno, Wallpaper magazin je objavio intervju sa “umovima iza uređaja“ koji nam donosi uvid u ono šta možemo da očekujemo od prvog pametnog telefona Nothing kompanije. Ukratko, intervju potvrđuje ono što je većina ljudi očekivala – phone (1) će imati providnu poleđinu.

Tom Hauard, šef dizajna u kompaniji Nothing, otkrio je u intervjuu da su “želeli da iznesu unutrašnjost“ telefona, koji ima više od 400 komponenti. “Iz perspektive industrije, uzimate u obzir komponente koje krajnji korisnik obično nikada ne vidi, tako da morate da prepravite skoro ceo proizvodni proces, kako bi ih istakli.“

 Nothing phone (1) Izvor: Wallpaper / Nothing

Budući da niko, osim kompanije Apple, nema dosledan način dizajniranja proizvoda, Pei kaže da kompanija želi da ima svoj, vrlo prepoznatljivi, dizajn od samog početka, tako da kada pogledate sve njihove proizvode, možete da vidite koherentnu viziju. “phone (1) i ear (1) če očigledno biti iz iste porodice proizvoda, a dok budemo popunjavali ostatak našeg portfelja, zadržaćemo istu filozofiju“, rekao je Pei.

“Mislim da je princip koji imamo vrlo snažan - dizajn nije samo ukras, već mora postojati spoj između forme i funkcije“, dodaje Hauard.

Iz intervjua smo takođe saznali da će telefon imati okvir od recikliranog aluminijuma, kako bi kompanija smanjila svoj početni ugljenični otisak.

Ukoliko želite, već sada možete isprobati Nothing Launcher na svom Android uređaju.

 Nothing OS Izvor: Wallpaper / Nothing

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA