LOGITECH G413 TKL SE: Mehanička tastatura za gejming, ali i za udobno kucanje tekstova - stvorena da traje! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LOGITECH G413 TKL SE: Mehanička tastatura za gejming, ali i za udobno kucanje tekstova - stvorena da traje!

Tastatura koja naglašava samo ono što vam je najvažnije - komforno igranje i još udobnije kucanje!

  Izvor: Logitech

Logitech G413 SE je tastatura koju smo vam nedavno predstavili, a koja je veoma slična ovoj koju sada imamo pred nama - Logitech G413 TKL SE.

Logitech G413 TKL SE stavlja naglasak na unapređenom i lakšem igranju, mogućnostima detaljnog štelovanja funkcija tastature putem izmenjivih mehaničkih tastera i Windows Logitech programa, ali je namenjena i za svakodnevno korišćenje.

Možda će vas zanimati

Uz tastaturu se isporučuje i alatka za brzu i laku zamenu ili kastomizaciju tastera, a dodatno, tu je USB passthrough 2.0 za punjenje druge opreme ili prenos podataka, dok se za vezu sa računarom koristi pouzdana i stabilna USB veza kablom.

Tastatura na stolu izgleda moćno i uredno, tokom korišćenja se ponaša očekivano dobro, lepo se uklapa i za kucanje dugih tekstova, a nije glasna i čvrsto stoji na svom mestu zahvaljujući stalcima koji imaju gumu na donjem delu, koja se zalepi za površinu stola.

Težina tastature je tek nešto iznad jednog kilograma.

Tasteri su idealne veličine, odgovarajućeg hoda i povratne reakcije, koja omogućava da igra bude vođena onako kako treba - bez muke i sa savršenom taktilnom podrškom.

Sama tastatura je izrađena od jedinstvene legure aluminijuma i magnezijuma, koja je otporna i dugotrajna, a opet vrlo laka, dok su tasteri presvučeni kvalitetnom PBT plastikom, koja se ne haba i otporna je na toplotu koja se neumitno stvara tokom dugih sesija igranja.

Svi tasteri osvetljeni su LED svetlom, koje se može podešavati u nekoliko nivoa jačine, a prisutno je svih 12 funkcijskih tastera, koji se mogu programirati i za upotrebu multimedije - multimedijalne oznake vide se prednje strane tastera, ne na vrhu, što izgleda baš moćno!

Za razliku od Logitech G413 SE modela, ova tastatura nema dodatne numeričke tastere, a na desnom delu svi ostali tasteri raspoređeni su sa dosta prostora između i još lakše se koriste. Cena je izuzetno povoljna za jedan ovakvu komad gejming opreme - oko 9.499 dinara (upisati i dati link za cenu u Srbiji ili makar preporučenu maloprodajnu cenu u EUR).

Logitech G413 TKL SE izgleda vrlo moderno, jer joj je površina ispod tastera napravljena brušenom završnicom, a mehanički tasteri jakog osvetljenja i sa strane sami po sebi izgledaju atraktivno. Zanimljivo je i to da tastatura dolazi sa šest posebnih tastera namenjenih za registraciju pritiska koji mogu da se koriste istovremeno za specifične poteze (takozvani Anti-Ghosting tasteri).

I još nešto za kraj… Ako tražite i odlične slušalice za igranje igara i izolovanje od buke - pogledajte nove Logitech G435 koje su nam nedavno bile na testu!

Pogledajte

02:08
Logitech G413 SE mehanička tastatura VIDEO
Izvor: Logitech
Izvor: Logitech

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 2

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Aleksa

Dati za tastaturu vise od 20e je ludilo. Malo brenda, sminke i rgb-a i uzmi ovcama 70e ili vise za komad plastike

Neko iz Mase

@Aleksa Grešiš! Mehanička tastatura je daleko više od obične, ali to razumeju samo ljudi koji to iskuse. Zato ovako i pričaš. Nije lepo :)