1 TASTATURA ZA 3 UREĐAJA ISTOVREMENO: Lakše kucajte na bilo kom uređaju i ne brinite za bateriju - traje 2 godine! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

1 TASTATURA ZA 3 UREĐAJA ISTOVREMENO: Lakše kucajte na bilo kom uređaju i ne brinite za bateriju - traje 2 godine!

Ova bežična tastatura je mobilna, tanka, laka i rešava dva najveća problema - kako lako kucati na bilo kom uređaju i trajanje baterije!

  Izvor: Wanted! magazin / Tijana Bogosavljević
 Logitech K380 tastatura Izvor: SmartLife / Logitech

Kompanija Logitech predstavila je novu tastaturu Logitech K380, koja je namenjena istovremenom povezivanju na tri uređaja.

Podržani su mobilni telefoni, laptop ili desktop računari, Apple TV, iOS, Android i Android TV, smart TV sa Bluetotoh podrškom, tableti i drugi uređaji na koje se tastatura može kačiti tj. priključiti bežično.

Možda će vas zanimati

Osim lakog i brzog povezivanja na bilo koji kompatibilan uređaj, sa jednog na sledeći se prebacuje prostim pritiskom na funkcijski taster u gornjem redu tastature, a za autonomiju ne brinite - dve baterije AAA tipa trajaće makar dve godine!

Uz Logitech K380 tastaturu, koja je mobilna i laka za nošenje, savršeno se uklapa i novi bežični miš Pebble M350 serije. Ova dva uređaja savršeno se dopunjuju i prave desktop ili laptop doživljaj korišćenja tableta ili drugog podržanog uređaja bilo gde da se nalazite i u bilo koje vreme.

Miš i tastaturu možete kupiti i u okviru Logitech MK470 Slim bežičnog seta, čiju boju možete da izaberete po želi.

S obzirom na to da ovih dana svi radimo na neki svoj način, uglavnom od kuće kojima je to dozvoljeno, rešili smo da vam dočaramo koliko Logitech tastatura i miš mogu da budu fleksibilni i omoguće vam rad sa baš bilo kog mesta! Uživajte u letu i radu, a onda i zabavi ne samo uz novu tastaturu i miš, nego uopšte!

Pročitajte Nađinu priču za Wanted! magazin u nastavku na sledećoj strani!

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 2

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tech

Dve AAA baterije i makar dve godine. Ok, jeste Logitech ozbiljna firma, ali ovo je smešno. Može da traje dve godine, ali ako dnevno kliknem po jedan taster na njoj.

darko

@Tech logitech je sve samo ne ozbiljna kompanija