NAPUNITE "BATERIJU" KAKO BI TRAJALI ŠTO DUŽE: Otklanja muške probleme i ženske frustracije! (VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAPUNITE "BATERIJU" KAKO BI TRAJALI ŠTO DUŽE: Otklanja muške probleme i ženske frustracije! (VIDEO)

Ne, ovo nije upustvo kako baterija na telefonu što duže da traje...

  Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/dolgachov

Na prošlogodišnjem sajmu tehnike CES (Consumer Electronic Show) u Las Vegasu, mnogima je gedžet kompanije Morari Medical zapao za oko.

U to vreme koncept, kao i mnogi proizvodi predstavljeni na ovom događaju, Morari Medical je svetu pokazao zavoj za međicu, odnosno perineum.

Možda će vas zanimati:

Uoči novog CES-a, kreatori ovog izuma za poboljšanje seksualnog iskustva i lečenje preuranjene ejakulacije su došli sa odgovorima. Predsednik te kompanije, Džef Benet je istakao da korišćenje ovog uređaja neće izazivati bol kod korisnika. Iako još uvek nema zvanično ime, oni su rado primili ideju novinara koji ga zovu "zavoj za međicu". 

U protekloj godini su testirali na pravim ljudima ovaj proizvod, te je prototip dobio i novi dizajn: "Shvatili smo da smo morali da napravimo nekoliko modifikacija na našem proizvodu kada je u pitanju dizajn. Prošle godine je više ličio na neki zavoj, odnosno pravougaoni proizvod. Kada je stimulacija radila, on se nije dovoljno dobro držao za kožu, to jest koliko smo mi želeli" - istakao je Benet.

Oni su se posavetovali sa lekarima kliničarima kako da se taj uređaj održi na tom delu čoveka, te je tako nastao dizajn u obliku leptira. Novi prototip ima mogućnost da se povežete preko Bluetooth-a, što daje korisniku opciju da podesi nivo intenziteta preko aplikacije. „Svaka osoba je malo drugačija u pogledu energetske studije koju smo uradili da bismo stekli tu senzaciju, tu Bluetooth preuzima reč. Uz pomoć istog želimo da omogućimo korisniku lakšu upotrebu, da ne mora da u žaru trenutka da gura prste dole kako bi povećao ili smanjio stimulaciju" - otkriva Benet.

Jedan od učesnika beta testiranja je otkrio kakav je osećaj: "Kao slabo golicanje! Ukoliko ste ikada imali iskustvo sa TENS-om (Transkutana električna nervna stimulacija sa kojom se ublažava bol električnim draženjem), to dođe kao blaža varijanta" - rekao je Don (pseudonim) koji je potom potvrdio da nije bolelo kada je sklanjao taj uređaj sa sebe, te da su on i njegova žena četiri ili pet puta koristili taj uređaj radi istraživanja kompanije Morari Medical. "Definitivno je pomogao produživši vreme između penetracije i ejakulacije. Bio sam srećan sa njim i njegovim rezultatima" - iskren je Don

Benet je otkrio da su učesnici u ovom beta programu, nakon prve upotrebe kada su osetili senzaciju, u potpunosti izgubili osećaj da im se nalazi taj zavoj između nogu: "Slično kao kada uđete pod tuš sa vrućom vodom. Ukoliko ga stavite da je veoma vruć i uđete u njega istog trenutka, vaša reakcija će biti da to boli. Ali ako postepeno povećavate temperaturu, ona neće biti toliko vruća".

Komisija koja ocenjuje ovakve studije je dala zeleno svetlo da se nastavi sa istom, te Morari Medical očekuje preliminarne rezultate krajem prvog kvartala 2021. godine. Oni agresivno idu ka tome da ovaj uređaj bude pušten u prodaju do kraja godine. Upotreba ovog gedžeta će biti slična brijačima. Korisnik će zadržati elektronsku komponentu koja će biti „kapsulirana u mekom materijalu".

Taj uređaj će moći da se puni, ali lepljiv deo će se najverovatnije koristiti samo jednom. Iako nije poznata cena istog, očekuje se da iznosi od 100 do 200 dolara, te da će svaki zavoj koštati 25 dolara. Benet ističe da njegova kompanija neće prikupljati nikakve podatke o svojim korisnicima, te da je Bluetooth tu samo da bi se kontrolisao intenzitet putem aplikacije pametnog telefona. U nastavku pogledajte kako on funkcioniše, kao i još neke odgovore na ovaj proizvod.

Kao što ste mogli da vidite, ovaj tekst nije upustvo kako da vam telefon što duže traje...

Morari Patch (MobIT)
Izvor: Jeff Bennett
Morari Medical (MobIT)
Izvor: Sync Media Network

Da li biste vi ovakav proizvod koristili?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(Mondo / Gizmodo)

Pročitajte i ovo:

%MCEPASTEBIN%

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA