Otvorene prijave za "Stare znalce" | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvorene prijave za "Stare znalce"

Otvorene prijave za “Stare znalce“ i to je idealna prilika za seniore da podele svoje neprocenjive životne lekcije.

  Izvor: MONDO / Vip mobile

Kompanija Vip mobile pokrenula je projekat “Stari znalci“ namenjen svim sugrađanima, koji imaju 65 ili više godina, i spremni su da svoja dragocena znanja i iskustva, podele sa najširim auditorijumom.

Bilo da su to njihove kućne majstorije, priče sa korzoa, saveti, veštine ili hobiji, “stari znalci“ predstaviće svoje životne lekcije kroz video priloge, koji će se emitovati na Vip-ovim društvenim mrežama.

Možda će vas zanimati:

Prijave za tim “Starih znalaca“ otvorene su do 26. oktobra, a najkreativniji učesnici biće izabirani na finalnoj audiciji, nakon čega će sa njima biti snimljeni video tutorijali u kojima će kao glavni akteri predstaviti svoje inspirativne priče. U tom procesu, mentorsku podršku pružiće im njihovi vršnjaci i ambasadori projekta - glumci Vlasta Velisavljević i Seka Sablić, kao i pesnik Ljubivoje Ršumović.

Kao stvarnim herojima naših odrastanja, čiji su pametni saveti i poučne priče pomogli da se suočimo sa mnogim izazovima, najstarijim članovima naših porodica je u prethodnom periodu posebno bila potrebna podrška. Sa ciljem da ih dodatno osnaži i uključi u savremeno digitalno društvo, kompanija Vip ohrabruje sve starije sugrađane da se prijave, ali poziva i mlade da prijave svoje super bake, deke, mame, tate, komšije ili poznanike, čije bi kućne radinosti ili sećanja iz mladosti mogli da inspirišu različite generacije.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem web stranice Vip mobile, a u štampana verzija formulara se može preuzeti i popuniti u najbližoj Vip-ovoj poslovnici.

Početkom oktobra, meseca globalno posvećenog starima, kompanija Vip obezbedila je posebnu tarifu sa pogodnostima za penzionere i uspostavila unapređenu korisničku podršku seniorskoj populaciji korisnika u prodajnim centrima.

Više o ovome pročitajte u našoj priči od ranije, na linku!

Kroz projekat “Stari znalci“, koji je deo tih aktivnosti, Vip nastoji da osnaži najstarije sugrađane za aktivnije učešće u savremenim komunikacionim tokovima, obezbedi veću vidljivost njihovih potreba, a njihovim neponovljivim pričama pruži pažnju i slavu koju zaslužuju.

Koga ćete vi prijaviti na ovo izuzetno takmičenje?

/PROMO TEKST/

Vip mobile minut reklama
Izvor: Vip mobile

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA