ANTI 5G USB hit na internetu, prodaja cveta! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ANTI 5G USB hit na internetu, prodaja cveta!

Naravno, to je porez na budale, pa ako ste budala…

  Izvor: MONDO / 5GBioShield

Nemojte kupovati ANTI 5G USB memoriju, jer ćete dobiti 128 megabajta ničega, zato što tu količinu memorije, koja svakako nije ANTI 5G sama po sebi nećete biti u mogućnosti ni da iskoristite za nešto!

Spravica, koju nekako uspevaju preko interneta da prodaju korisnicima zove se 5GBioShieldRevolution i pravo je čudo da već nije zabranjena.

Možda će vas zanimati:

5GBioShieldRevolution USB memorije od 128 MB (megabajta, napominjemo još jednom - ne gigabajta!) košta oko 350 dolara, odnosno oko 300 funti, a garantuje “zaštitu od punog spektra 5G mreže“, ali i ostalih tipova zračenja 2G, 3G i 4G mreže, kao i Wi-Fi zračenja. Proizvođač opisuje uređaj kao nešto što je “tehnologija kvantumskog holografskog katalizatora“ za balansiranje i harmonizaciju štetnih efekata neizbalansirane elektronske radijacije.

Ova tehnologija radi pomoću kvantumskog oscilovanja omogućavajući povratak koherencije geometrije unutar atoma, kroz emitovanje životnih frekvencija, i nismo izmislili ni jednu jedinu reč!!!

Da stvar bude zanimljivija, na ovom uređaju radi i jedan naš naučnik iz inostranstva, za kojeg se na sajtu proizvođača kaže da je od 2006. zaokupljen istraživanjima u domenu nove energije po zakonima fizike, dr. Ilija Lakićević, ranije zaposlen na Maks Plank institutu za molekularnu biologiju i genetiku (internacionalni istraživački institut).

Bez obzira na ovu zanimljivost, činjenica je da ovaj USB nikog ne štiti ni od čega, jer su još neki stručni ljudi izvršili njegovo rastavljanje i unutar njega nisu našli ama baš ništa, osim dodatne nalepnice dijametra pet milimetara. “Ukoliko ova nalepnica nema neke čudesne moći, onda je ovo najobičniji USB stik, koji se može kupiti kod kineskih dobavljača za oko šest dolara“.

Zato, nemojte da vas nasankaju da pomislite da će vas ovo zaštititi od bilo čega. I zapamtite - radio talasi šire isključivo kompjuterske viruse, ne stvaraju ih i ne stvaraju degenerativne promene tkiva.

Ako nam ne verujete pročitajte još jednom tekst nekih stručnih ljudi!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA